Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να βρείτε Laptop αντικατάσταση Keys

Εάν ένα από τα κλειδιά για το laptop σας σταματήσει να λειτουργεί , πληκτρολογώντας ακόμη και ένα απλό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γίνεται μια άσκηση στην απογοήτευση . Πριν να μεταφέρουν το φορητό υπολογιστή σας σε ένα κατάστημα επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών , προσπαθήστε να βρείτε ένα κλειδί αντικατάστασης του φορητού αντ 'αυτού. Οδηγίες
Η 1

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή του φορητού υπολογιστή σας και την αναζήτηση για το μοντέλο του φορητού σας υπολογιστή . 2

Αναζήτηση για το βασικό τύπο και το συγκεκριμένο κλειδί φορητό υπολογιστή θα πρέπει να αγοράσετε .

Η

3 Τοποθετήστε μια παραγγελία για το κλειδί του φορητού υπολογιστή αντικατάστασης , χρησιμοποιώντας την online φόρμα της ιστοσελίδας .
Η 4

επικεφαλής στην ιστοσελίδα LaptopKeys να παραγγείλετε κλειδιά αντικατάστασης για φορητούς υπολογιστές πολλούς κατασκευαστές και φορητούς υπολογιστές .
5

Αναχώρηση σε απευθείας σύνδεση δημοπρασίες όπως το eBay , όπου μπορείτε να εντοπίσετε αντικατάστασης laptop κλειδιά για πολλά διαφορετικά μοντέλα , συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων φορητοί υπολογιστές των οποίων τα ανταλλακτικά είναι πιο δύσκολο να βρεθεί .


εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα