Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να βρείτε ένα πληκτρολόγιο αφής Ανάγλυφη Υπολογιστών

Πολλοί από εμάς αρέσει η αίσθηση του πληκτρολογίου που είναι περισσότερο σαν το ντεμοντέ γραφομηχανές . Δίνουν την οριστική αίσθηση του χτυπήματος το κλειδί αντί για ένα κλειδί που θα καταγράψει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο με την παραμικρή βούρτσα της επιφάνειας . Η εύρεση ενός πληκτρολογίου που έχει την απτική απόκριση από μια γραφομηχανή ότι δεν είναι δύσκολο . Οδηγίες
Η 1

Αναζήτηση για πληκτρολόγια αφής απόκρισης στο internet και να εξετάσει τις περιοχές που αναφέρονται στην αναζήτηση . Πάρτε τη σημείωση των οποιονδήποτε από τους αριθμούς κατασκευαστή και το μοντέλο των πληκτρολογίων που σας ενδιαφέρουν . 2

Εξετάστε τις ιστοσελίδες των κατασκευαστών που βρήκατε στο Βήμα 1 και να επιλέξετε το στυλ και η διάταξη του πληκτρολογίου που ταιριάζει καλύτερα για σας .
εικόνων 3

Κάντε μια λίστα με τους τοπικούς λιανοπωλητές ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Καλέστε τους και να ρωτήσω αν μεταφέρουν τα μοντέλα και μάρκες που σας ενδιαφέρει . Επισκεφθείτε μερικά από αυτά τα καταστήματα και να δοκιμάσετε τα πληκτρολόγια . Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το hands-on συναίσθημα να βρει το σωστό πληκτρολόγιο για εσάς .
Η 4

Βρείτε τη φθηνότερη πηγή του πληκτρολογίου που έχετε επιλέξει θα PriceWatch.com . Αυτό είναι ένα site που συγκεντρώνει μαζί το μεγαλύτερο μέρος του υπολογιστή περιφερειακές συσκευές και το υλικό από όλα σε ολόκληρο το Διαδίκτυο σε μια αναζήτηση ενεργοποιήσει την τοποθεσία .
5

Call και να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο . Αφού έχετε βρει τη φθηνότερη τιμή για το πληκτρολόγιο που θέλετε και διέταξε από τον πωλητή , το μόνο πράγμα που άφησε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για να φτάσει .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα