Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να βρείτε ένα πληκτρολόγιο του υπολογιστή για τα παιδιά

παιδιά μπορούν να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο του υπολογιστή , ακόμη και πριν μάθει πίνοντας από ένα φλιτζάνι . Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν , αρχίζουν να κυριαρχήσει κινητικές τους δεξιότητες και να επιτύχει πιο δύσκολα καθήκοντα . Θα πάρει τα πράγματα τόσο γρήγορα και είναι πολύ πιο έμπειροι στην εκμάθηση high-tech gadgets σε νεαρή ηλικία . Πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τη γλώσσα και τη σκέψη τους δεξιότητες . Οδηγίες
Η 1

Διαλέξτε ένα πληκτρολόγιο του υπολογιστή που έχει συσταθεί με τον ίδιο τρόπο όπως ένα κανονικό πληκτρολόγιο . Δεν κάνει πολύ καλό για να διδάξει στο παιδί σας πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο που είναι αλλοιωθεί . 2

Ψάξτε για ένα πληκτρολόγιο του υπολογιστή που είναι έντονα χρώματα . Τα κλειδιά θα πρέπει να είναι χρωματικά κωδικοποιημένα σε τέσσερις κατηγορίες . Οι επιστολές θα πρέπει να είναι ένα χρώμα , οι αριθμοί κατά μήκος της κορυφής άλλο χρώμα , τα σύμβολα και το τρίτο χρώμα και τα πλήκτρα εντολών ένα τέταρτο χρώμα .
Εικόνων 3

Βεβαιωθείτε ότι τα κλειδιά είναι κατασκευασμένα για να ανταποκρίνονται στις ένα ελαφρύ , απαλό άγγιγμα . Τα παιδιά δεν μπορεί να ωθήσει προς τα κάτω τόσο σκληρά όσο οι ενήλικες μπορούν να . Πληκτρολογώντας θα είναι πιο άνετο για αυτούς , αν τα κλειδιά ανταποκριθεί εύκολα .
Η 4

Εξετάστε το πληκτρολόγιο Googolboard για τα παιδιά . Είναι ακριβώς το ίδιο με ένα κανονικό πληκτρολόγιο , αλλά είναι χρωματικό κώδικα και έχει πλήκτρα soft-touch . Διδάσκει τα παιδιά να πληκτρολογείτε ταχύτερα . Απλά στερεώστε το νοικοκυριό του υπολογιστή σας .
5

Πάρτε το μωρό σας είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση υπολογιστή . Το Comfy εύκολο σύστημα υπολογιστή , για παράδειγμα , είναι προσανατολισμένη προς τα μικρά παιδιά από τις 12 μηνών και πάνω. Το πληκτρολόγιο διαθέτει μεγάλα , χρωματιστά κουμπιά που είναι εύκολο για τα μικρά παιδιά να χρησιμοποιούν .
Η 6

πρώτο μου υπολογιστή Αγοράστε Leap Frog για παιδιά ηλικίας μεταξύ 3 και 6 ετών . Συνδέεται σε οποιαδήποτε τηλεόραση και έχει σχεδιαστεί ακριβώς όπως ένα κανονικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή , μείον μερικά από τα πλήκτρα εντολών . Είναι χρώμα που κωδικοποιείται και διδάσκει τα παιδιά τα χρώματα , γράμματα , φωνολογία , τα σχήματα , τους αριθμούς , που ταιριάζουν και καταμέτρηση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα