Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να αγοράσετε ένα πληκτρολόγιο για χρήση με ένα Laptop

Όταν εργάζεστε πολλές ώρες , πληκτρολογώντας στο ενσωματωμένο πληκτρολόγιο του φορητού σας υπολογιστή μπορεί να είναι δυσάρεστη , λόγω του μικρού μεγέθους της . Εξετάστε το ενδεχόμενο να συνδέσετε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο σε φορητό υπολογιστή σας . Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επιλέξετε το καλύτερο πληκτρολόγιο για το laptop σας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
σύνδεση Internet Ξενοδοχεία Φορητός υπολογιστής
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ελέγξτε τις θύρες στον υπολογιστή σας. Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές έχουν ένα μόνο γύρο λιμάνι , το οποίο ονομάζεται μια θύρα PS /2 , καθώς και πολλαπλές θύρες USB . Παλαιότερα οι φορητοί υπολογιστές μπορεί να έχει μόνο μια θύρα PS /2 . 2

Αγοράστε ένα πληκτρολόγιο που είναι συμβατό με τη θύρα του φορητού σας υπολογιστή . Μπορείτε να επιλέξετε ένα πληκτρολόγιο USB ή PS /2 πληκτρολόγιο . Ένα πληκτρολόγιο USB είναι το ιδανικό , αλλά αν το laptop σας έχει μόνο μία θύρα USB και μια θύρα PS /2 , PS /2 πληκτρολόγιο μπορεί να είναι καλύτερη . Πολλά άλλα αξεσουάρ μπορεί να συνδεθεί με τη θύρα USB .
Εικόνων 3

Επιλέξτε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο , αν το laptop σας λειτουργεί με ασύρματη τεχνολογία ( οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές κάνουν ) .
Η 4

Κοιτάξτε το μέγεθος του πληκτρολογίου . Ενώ θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το πληκτρολόγιο του φορητού υπολογιστή , μην αγοράσετε ένα πολύ μεγάλο πληκτρολόγιο ( ειδικά αν είναι ένα πληκτρολόγιο πολυμέσων ) . Ένα μεγάλο πληκτρολόγιο μπορεί να είναι άβολο για ταξίδια .
5

Σύγκρινε τιμές σε απευθείας σύνδεση και σε τοπικά καταστήματα υπολογιστών . Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι τα πληκτρολόγια είναι λιγότερο ακριβά σε απευθείας σύνδεση . Να είστε βέβαιος να μελετήσει τις λεπτομέρειες αντιπρόσωπο προσεκτικά και να ελέγξετε έξω σχόλια από τον έμπορο πριν από την αγορά σε απευθείας σύνδεση .
Η 6

Διαβάστε οδηγούς σε απευθείας σύνδεση αγοραστή , όπως Epinions και MySimon . Αυτά τα sites προσφέρουν συγκρίσεις των διαφόρων εμπορικών σημάτων των keyboards και πολλοί πωλητές λίστα μαζί με τις τιμές τους . Τοποθετήστε την παραγγελία σας μέσα από ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα ή απευθείας στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα