Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο Dvorak

Οι περισσότεροι χρήστες υπολογιστών σήμερα χρησιμοποιούν ένα πληκτρολόγιο QWERTY . Κοιτάξτε στην επάνω σειρά του πληκτρολογίου σας και θα δείτε τα γράμματα στην αριστερή πλευρά . Μια εναλλακτική λύση σε αυτό το πληκτρολόγιο είναι το πληκτρολόγιο Dvorak . Αυτό το σχέδιο διάταξης πληκτρολογίου κράχτες άνεση , την ευκολία και την αύξηση πληκτρολογώντας ταχύτητες . Οδηγίες
Η 1

Πρόγραμμα υπολογιστή σας για να Dvorak . Μετατροπή του λογισμικού καθιστά δυνατό τον προγραμματισμό του προσωπικού υπολογιστή που έχετε ήδη γι 'αυτό είναι συμβατό Dvorak . Αναζήτηση για μετατροπή του λογισμικού που είναι κατάλληλη για το λειτουργικό σας σύστημα . Αυτό το λογισμικό μετατροπής είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμη σε περισσότερες περιοχές το Διαδίκτυο. 2

Ετικέτα υπάρχον πληκτρολόγιο σας . Keycap αυτοκόλλητα είναι στη διάθεσή σας για να αγοράσετε και να κολλήσει στο υπάρχον πληκτρολόγιο σας . Μπορείτε επίσης να έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε τις δικές σας ετικέτες και συνδέοντας εκείνα στο πληκτρολόγιό σας . Μερικοί άνθρωποι αφαιρέσει τα κλειδιά από το υπάρχον πληκτρολόγιο τους και να τα μετακινήσετε γύρω για να ταιριάζουν με τη μορφή του Ντβόρζακ .
Εικόνων 3

Αγοράστε ένα σκληρό ενσύρματο πληκτρολόγιο Dvorak . Αυτό είναι παρόμοιο με το παραδοσιακό πληκτρολόγιο QWERTY . Συνδέεται απλά στον υπολογιστή σας και να πληκτρολογείτε μακριά .
Η 4

Εκτίναξη παλιό πληκτρολόγιο QWERTY σας . Χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο Dvorak σας αποκλειστικά για να μάθει γρήγορα . Μπορείτε επίσης να θελήσετε να επενδύσετε σε ένα πρόγραμμα πληκτρολογώντας παιδαγωγός για συμβουλές για να μάθουν να χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο Dvorak σας . Εκτιμάτε ότι θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα πριν να πετάξει συνήθειες QWERTY σας και να είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση του πληκτρολογίου Dvorak σας .
5

Διδάξτε στα παιδιά σας . Dvorak υποστηρικτές επαινέσω αυτό το πληκτρολόγιο , γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να εκπαιδεύσει σχετικά με ό, τι το παραδοσιακό πληκτρολόγιο QWERTY . Νέα δακτυλογράφοι μπορεί να είναι μέχρι την ταχύτητα μέσα σε μια-δυο εβδομάδες, όταν η μάθηση σε ένα πληκτρολόγιο Dvorak .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα