Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να Μεταφορά Ebook Downloads από το Google στο Sony Reader

Μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα τα βιβλία χάνουν τα πνευματικά τους δικαιώματα και να γίνει μέρος της αυτό που ονομάζεται " Δημόσιος Τομέας ". Όταν ένα βιβλίο φτάσει σε αυτό το καθεστώς δεν είναι πλέον θεωρείται παράνομο να διανέμει τον τίτλο χωρίς να δώσει αποζημίωση στον συγγραφέα, ο οποίος είναι συνήθως πολύ νεκροί σε εκείνο το σημείο κι αλλιώς . Μέχρι πρόσφατα, αυτό σήμαινε πολύ λίγα σε κανέναν , αλλά εκδότες βιβλίων , αλλά στο σημερινό κόσμο ο καθένας μπορεί να κατεβάσετε και να μοιραστείτε έργα του δημόσιου τομέα σε απευθείας σύνδεση . Λόγω της μια συμφωνία μεταξύ της Sony και της Google , οι ιδιοκτήτες της Sony eBook αναγνώστες μπορούν να έχουν πρόσβαση πάνω από ένα εκατομμύριο δωρεάν, δημόσια eBooks τομέα στο Sony Reader συμβατό EPUB μορφή αρχείου - και εύκολα να μεταφέρετε στους αναγνώστες τους . Οδηγίες
Η 1

Download " e-Book Library Software " αν δεν το έχετε κάνει ήδη . Αυτό το δωρεάν λογισμικό της Sony σας επιτρέπει να αγοράσετε βιβλία για Sony eBook reader σας , αλλά λόγω της πρόσφατης συμφωνία με την Google , αυτό σας δίνει επίσης πρόσβαση σε πάνω από ένα εκατομμύριο τίτλους δημόσιο τομέα σαρώνονται από τους ομοίους του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του Michigan . 2

Ξεκινήστε το eBook Βιβλιοθήκη λογισμικού και να εγγραφείτε για ένα δωρεάν λογαριασμό , αν δεν έχετε ήδη . Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη αμέσως μετά την έναρξη του προγράμματος για να δημιουργήσετε δωρεάν λογαριασμό σας , με το οποίο μπορείτε να αγοράσετε eBooks από διάφορα online καταστήματα ή να το κατεβάσετε δωρεάν από το Google eBooks .
Εικόνων 3

Αναζήτηση για μια βιβλίο . Κάντε κλικ στο " Βιβλία Google " για τη βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του προγράμματος και την αναζήτηση για έναν τίτλο δημόσιου τομέα . Στη σελίδα λεπτομερειών για ένα βιβλίο που θέλετε να διαβάσετε , κάντε κλικ στο κουμπί "Download " και ο τίτλος θα προστεθεί στο Sony eBook σας βιβλιοθήκη .
Η 4

Μεταφέρετε το βιβλίο για Sony eBook reader σας . Ανοίξτε τη βιβλιοθήκη σας , κάντε κλικ στο βιβλίο και κάντε κλικ στο κουμπί " Μεταφορά στον αναγνώστη . "
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα