Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να πάρει eBooks Από τη βιβλιοθήκη επάνω Sony Reader σας

περισσότερες τοπικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα έχουν αξιοποιηθεί σε δημοτικότητα από τους αναγνώστες ebook από το 2011 , και τώρα δανείζουν e-books , καθώς και αυτά του χαρτιού στα ράφια τους . Με τη χρήση ενός συστήματος που ονομάζεται Overdrive Media Console , οι βιβλιοθήκες είναι σε θέση να προσφέρει ψηφιακά αντίγραφα των βιβλίων που μπορείτε να κατεβάσετε , με ημερομηνίες λήξης ακριβώς όπως αυτές των υλικών βιβλία που δανείζονται . Αν έχετε μια έγκυρη κάρτα βιβλιοθήκης σε ένα συμμετέχον σύστημα βιβλιοθήκης , μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ebooks στο Sony Reader σας σε ένα θέμα λεπτών . Οδηγίες
Η 1

Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα τοπική βιβλιοθήκη σας . Βρείτε έναν σύνδεσμο για ebooks και άλλα ψηφιακό αντίγραφο και κάντε κλικ πάνω του . Θα μεταφερθείτε στη σελίδα της βιβλιοθήκης σας για τις ψηφιακές λήψεις . 2

Κοιτάξτε μέσα από τις λίστες ebook και διατηρούμε τα βιβλία που θέλετε να ελέγξετε έξω . Πολλές βιβλιοθήκες έχουν ένα όριο 10 στοιχεία τη φορά .
Εικόνων 3

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τον αριθμό των μελών για την κάρτα βιβλιοθήκης σας . Πηγαίνετε στο ταμείο του λογαριασμού σας και να επιβεβαιώσει όλα τα βιβλία που θέλετε να ελέγξετε έξω .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί λήψης για το πρώτο βιβλίο στην ουρά σας . Αν δεν έχετε ήδη το λογισμικό της βιβλιοθήκης αναγνώστη εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας , θα πρέπει να ληφθούν σε ένα σύνδεσμο για να το κατεβάσετε . Κατεβάστε και εγκαταστήστε τη βιβλιοθήκη αναγνώστη στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας .
5

Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη σε κάθε βιβλίο στην ουρά σας , ένα κάθε φορά . Οι τίτλοι θα εμφανίζονται σε μια σελίδα με αλφαβητική σειρά στη βιβλιοθήκη του αναγνώστη σας .
Η 6

Συνδέστε Sony Reader σας σε μια θύρα USB στον υπολογιστή σας . Όταν η βιβλιοθήκη αναγνώστης αναγνωρίζει Reader σας , η λέξη "Αναγνώστης " θα είναι μία από τις κατηγορίες στη στήλη στην αριστερή πλευρά της οθόνης στη σελίδα της βιβλιοθήκης αναγνώστη .
Η 7

Drag and drop κάθε τίτλο , ένα κάθε φορά , πάνω από τη λέξη " Reader " στη στήλη αριστερά . Ένας δείκτης θα αρχίσουν να γυρνάνε να δηλώσει ότι το ebook είναι η μεταφορά . Όταν ο δείκτης παύει κλώση, αυτό σημαίνει ότι το ebook έχει μεταφερθεί και μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα άλλο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα