Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Sony Reader

Το Sony Reader προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές μορφές : την Daily Edition , το Touch Edition και το Pocket Edition . Ενώ υπάρχουν πλεονεκτήματα για όλες τις εκδόσεις Sony Reader , υπάρχουν μειονεκτήματα , όπως καλά. Πριν από την αγορά ενός Sony Reader , την έρευνα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του κάθε μοντέλου . Αν το μόνο που προτιμάτε ανάγνωση τα παραδοσιακά βιβλία , το Sony Reader δεν είναι για σας . Το Touch
Η

Η Sony Reader Touch Edition έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί επί δύο εβδομάδες πριν από την μπαταρία - το οποίο είναι εγκατεστημένο και δεν μπορεί να αφαιρεθεί - πρέπει να επαναφορτιστεί . Αυτό είναι ιδανικό εάν ταξιδεύετε ή να διαβάσετε για χρονικά διαστήματα και δεν θέλουν να μεταφέρουν ένα φορτιστή γύρω με σας ή την αναζήτηση για μια διέξοδο . Ωστόσο , αν πρέπει να φορτίσετε τη συσκευή με ένα φορτιστή USB , θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε έναν υπολογιστή . Ενώ το Touch μπορεί να αποθηκεύσει χιλιάδες βιβλία σε μια στιγμή , όλοι πρέπει να κατεβάσει από έναν υπολογιστή - είτε Mac ή Windows - λόγω έλλειψης δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης . Υπάρχουν πέντε διαφορετικά μεγέθη γραμματοσειρών διαθέσιμες , όμως η οθόνη είναι επιρρεπής σε έντονο φως . Έξω από τα ψηφιακά βιβλία , το Touch μπορεί να εμφανίσει το Word , PDF και αρχεία εικόνας . Μπορεί επίσης να υποστηρίξει ήχου MP3 . Η τιμή εκκίνησης από το 2011 για το Touch είναι $ 229,99 .
Εικόνων Ο Pocket
Η

Το Pocket Edition της Sony Reader διαθέτει μια οθόνη 5 - ιντσών οθόνη , καθιστώντας την μικρότερη έκδοση του Reader . Το μέγεθος κάνει αυτήν την εκδοχή το πιο φορητό , εύκολα τοποθέτηση σε ένα σακίδιο , τσάντα , ή παρόμοια συσκευή μεταφοράς . Με τιμή εκκίνησης των $ 179.99 από το 2011 , είναι και η φθηνότερη έκδοση του Reader . Ωστόσο , αυτή η έκδοση διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά - όπως η ικανότητα να παίξει MP3 και υποστήριξη HTML - που βρέθηκαν σε άλλες εκδόσεις . Το Pocket μπορεί να αποθηκεύσει έως και 1.200 βιβλία σε μια στιγμή , έχει μια μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει δύο εβδομάδες χωρίς να χρεώνονται , και διαθέτει έξι διαφορετικά μεγέθη γραμματοσειράς . Αν θέλετε μια γυμνά κόκαλα έκδοση του Sony Reader , η έκδοση Pocket είναι ο τρόπος να πάει .

Η The Daily
Η

Η Daily Edition της Sony Reader διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη - 7 - ιντσών οθόνη - καθιστώντας το πιο εύκολο να διαβάσει . Ωστόσο , εξακολουθεί να είναι επιρρεπής στην αντηλιά ζητήματα. Η Καθημερινή μοντέλο είναι η μόνη έκδοση του Reader να λειτουργεί σε 3G ασύρματο , η οποία σας επιτρέπει να κατεβάσετε ψηφιακά βιβλία χωρίς έναν υπολογιστή . Η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει για τρεις εβδομάδες χωρίς χρέωση , και η συσκευή μπορεί να αποθηκεύσει 50.000 ψηφιακά βιβλία σε μια στιγμή . Ωστόσο , αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται σε μια τιμή . Από το 2011 , η εφημερίδα Daily κοστίζει 299,99 δολάρια , καθιστώντας την πιο ακριβή έκδοση του Reader .
Εικόνων Εκτιμήσεις
Η

Αν είστε λάτρης του βιβλίου , δεν μπορείτε να ζεσταθεί με το Sony Reader - ανεξάρτητα από το ποια έκδοση που αγοράζετε - ειδικά αν προτιμάτε την εμφάνιση και την αίσθηση ενός παραδοσιακού βιβλίου . Η Sony Reader σας επιτρέπει να κατεβάσετε τα βιβλία από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο της Sony , εξαλείφοντας την ανάγκη να πάει σε ένα πραγματικό βιβλιοπωλείο ή μια βιβλιοθήκη . Ανάλογα με τις προοπτικές σας , αυτό είναι είτε θετική είτε αρνητική πτυχή στην ιδιοκτησία της συσκευής . Ενώ όλες οι εκδόσεις του Reader μπορεί να κρατήσει χιλιάδες βιβλία , ίσως να μην έχουν το χρόνο να τα διαβάσετε όλα . Παρά το γεγονός ότι οι μπαταρίες κατασκευαστεί για να διαρκέσει για εβδομάδες χωρίς χρέωση , που τελικά θα τρέξει ξηρό . Μια νεκρή μπαταρία δεν σας αποτρέπει από την ανάγνωση ενός παραδοσιακού βιβλίου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα