Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Οι Literati eReader Προδιαγραφές

Η Literati είναι ένας αναγνώστης χρώμα e-book που αναπτύχθηκε από Sharper Image . Η εταιρεία κυκλοφόρησε τη συσκευή το 2010 και τις αγορές ως μια χαμηλού κόστους εναλλακτική λύση για το χρώμα των προϊόντων , όπως η Barnes & Noble Nook , Amazon Kindle και Alex eReader . Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Literati περιλαμβάνουν μια οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό , πληκτρολόγιο QWERTY και μια ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας μνήμης . Ταυτοποίηση
Η

Η Sharper Image Literati μέτρα 9,5 ίντσες ψηλό , 5,0 ίντσες πλάτος και 0,5 ίντσες παχιά στο παχύτερο σημείο του . Ζυγίζει 12,6 ουγκιά πριν προαιρετικές αναβαθμίσεις και αξεσουάρ . Μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου επί του σκάφους παρέχει την Literati με περίπου έξι ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση , υπό κανονικές συνθήκες χρήσης . Η μπαταρία πρέπει να φορτιστεί μέσω του παρεχόμενου προσαρμογέα τροφοδοσίας και το καλώδιο . Δεν μπορεί να επαναφορτίσετε μέσω του καλωδίου USB . Sharper Image εξοπλίζει το e-reader με ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY που περιλαμβάνει ένα four-way ελέγχου D -pad εναλλαγή , καθώς και το σπίτι , το μενού και πίσω κουμπιά .
Εικόνων Τεχνικές Προδιαγραφές

Η Literati διαθέτει οπίσθιο φωτισμό 7 - ιντσών έγχρωμη οθόνη με εγγενή ανάλυση 480 επί 800 pixels . Η οθόνη δεν είναι αφής . Sharper Image ρούχα της Literati με 512MB επί του σκάφους αποθηκευτικό χώρο . Μια ολοκληρωμένη Secure Digital υποδοχή κάρτας μνήμης που παρέχει περιθώρια για επιπλέον χώρο αποθήκευσης . Ένα ενσωματωμένο 802.11b /g Wi - Fi κάρτα επιτρέπει τη Literati για να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη e-book Kobo μέσω ασύρματης σύνδεσης δικτύου .

Η Χαρακτηριστικά
Η

Η Literati διαθέτει συμβατότητα με το Adobe EPUB και PDF e-Book , καθώς και DRM-free αρχεία PDF και EPUB . Διαβάζει επίσης έγγραφα TXT . Η συσκευή έρχεται προ - φορτωμένο με 25 βιβλία . Οι χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση σε επιπλέον 125 δωρεάν τίτλους βιβλίων που διατίθενται για λήψη από το βιβλιοπωλείο Kobo . Κατά την ανάγνωση , οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ανάγνωσης τους, επιλέγοντας μεταξύ πέντε διαφορετικά μεγέθη κειμένου και επτά διαθέσιμες προεπιλογές φωτεινότητα .
Εικόνων Πρόσθετες πληροφορίες
Η

Η Literati είναι χτισμένο στο λειτουργικό Linux συστήματος και είναι συμβατό με υπολογιστές που τρέχουν τόσο της Apple OS X και τα λειτουργικά συστήματα Windows της Microsoft . Sharper Image πωλεί το Literati e -reader σε μαύρο και άσπρο . Έρχεται συσσωρευμένος με δερμάτινη θήκη , καλώδιο USB και έναν προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος για τη φόρτιση της μπαταρίας του . Η Literati δεν μπορεί να εμφανίσει φωτογραφίες , ρεύμα ή να εμφανίσετε κατεβάσει τα βίντεο , παίζουν μουσική ή να περιηγηθείτε στο Internet .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα