Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να κάνετε λήψη ενημερωμένων εκδόσεων για το Kindle

Όπως κάθε υπολογιστή , το Kindle σας θα απαιτήσει περιστασιακά ενημερώσεις του λογισμικού . Οι ενημερώσεις αυτές εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς ? Μπορούν να διορθώσει σφάλματα , προσθέτει νέες λειτουργίες ή να ενισχύσουν τις υπάρχουσες δυνατότητες . Amazon δεν ωθεί ενημερώσεις έξω στις περισσότερες συσκευές Kindle . Για τα μοντέλα Kindle Fire , μπορείτε να κατεβάσετε αυτόματα ενημερώσεις , αλλά μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μη αυτόματα ενημερώσεις με τον ίδιο , όπως θα κάνατε για όλα τα άλλα μοντέλα Kindle . Απλά πρέπει να έχουν πρόσβαση σε έναν υπολογιστή και το καλώδιο USB του Kindle . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
καλώδιο USB ( προαιρετικό για τους χρήστες του Kindle Fire )
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Αυτόματη Λήψη ( Kindle Fire μόνο )
Η

1 Ενεργοποιήστε το μενού περνώντας το δάχτυλό σας προς τα κάτω στην οθόνη . 2

Πατήστε " Περισσότερα " και στη συνέχεια πατήστε " Device" ακολουθούμενο από το " About" για να δείτε την έκδοση του λογισμικού . Εάν η έκδοση είναι παλαιότερη από την τρέχουσα έκδοση , έχετε μια ενημερωμένη έκδοση για να κατεβάσετε .
Εικόνων 3

Ενεργοποιήστε το Wi - Fi και σύνδεση σε δίκτυο .
Η 4

Πατήστε το κουμπί " Sync " για να κατεβάσετε αυτόματα το patch.
εικόνων με το χέρι Κατεβάστε Ενημέρωση

5

Επιλέξτε " Μενού " και στη συνέχεια "Ρυθμίσεις" σας Kindle. Θα δείτε την έκδοση του λογισμικού σε όλη την κάτω μέρος της οθόνης . Εάν η έκδοση για το Kindle σας είναι διαφορετική από την τρέχουσα έκδοση του λογισμικού εισηγμένη στο Amazon , θα πρέπει να εγκαταστήσετε την ενημέρωση .
Η 6

Πηγαίνετε στη σελίδα λήψης ενημερώσεις για το Kindle σας μοντέλο ( βλ. Πόρων ) .
Σελίδα 7

Επιλέξτε το download link και να αποθηκεύσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας .
8

Συνδέστε το Kindle σας στη θύρα USB του υπολογιστή σας .
Η 9

σύρετε το αρχείο από τον υπολογιστή σας με το Kindle δίσκου στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας . Μην αφήνετε το αρχείο σε οποιονδήποτε από τους καταλόγους του Kindle δίσκο .
Η 10

Eject Kindle σας από τον υπολογιστή σας και ενεργοποιήστε την .
Η 11

το πλήκτρο "Menu , "τότε" Ρυθμίσεις ", στη συνέχεια " Μενού " και , στη συνέχεια, επιλέξτε" Ενημέρωση Kindle σας . " Με το Kindle Fire , πατήστε " Περισσότερα "και στη συνέχεια " Device , "τότε" Σχετικά , " και στη συνέχεια πατήστε " Ενημερώστε το Kindle σας . " Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να ενημερώσετε το Kindle σας για να ξεκινήσετε την ενημέρωση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα