Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να πάρει το Back Off μια eReader Pandigital

A Pandigital Μυθιστόρημα eReader είναι μια συσκευή tablet που χρησιμοποιείται για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ευρεία ποικιλία των υλικών ανάγνωσης , συμπεριλαμβανομένων εφημερίδων , περιοδικών και βιβλίων . Άλλα χαρακτηριστικά των μέσων ενημέρωσης η πλοήγηση στο διαδίκτυο , πρόσβαση στο email , αναπαραγωγή μουσικής και φωτογραφιών και την προβολή βίντεο . Μπορείτε να το πίσω από Pandigital eReader σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εσωτερικό της συσκευής - συνήθως για να φτάσουμε στην μπαταρία ή να κάνει τις επισκευές . Το πίσω μέρος είναι ένα κομμάτι slide- n -snap συγκρατείται στη θέση του με αυτοκόλλητες λωρίδες. Για να απογειωθεί , θα πρέπει να γνωρίζετε τον τρόπο για να ξεκλειδώσετε από τη συσκευή . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Large , μαλακό πανί μικροϊνών χωρίς χνούδι

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε ένα μεγάλο κομμάτι μαλακό πανί μικροϊνών χωρίς χνούδι σε μια επίπεδη επιφάνεια . 2

Απενεργοποιήστε Pandigital eReader σας , και στη συνέχεια απλώστε το μπρούμυτα πάνω στο πανί με το άνω άκρο προς το μέρος σας και το κάτω μέρος που βρίσκεται μακριά .
εικόνων 3

Ψάξτε για μια ραφή κοντά στο τέλος που αντιμετωπίζει η λειτουργία σας σε όλη την πλάτη από το " Pandigital " λογότυπο . Το μεγάλο τμήμα του πίσω μέρος της συσκευής πάνω από αυτό ραφή είναι το πίσω κάλυμμα .
Η

4 Μετακινήστε τη συσκευή σε οριζόντια θέση με το τέλος που έχει το " Pandigital " λογότυπο που αντιμετωπίζει η αριστερά αντί του στραμμένη προς εσάς .

5

Πιάστε το κάλυμμα με τα νύχια σας στη ραφή και στη συνέχεια ανασηκώστε προσεκτικά και τραβήξτε το προς τα δεξιά ελαφρά για να ξεκλειδώσετε από το eReader σας . Ανασηκώστε το κάλυμμα από τη συσκευή και βάλτε το στην άκρη .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα