Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς μπορώ να προσθέσω έγγραφα του Word στο My Sony eReader

Η Sony Reader σας δίνει πρόσβαση σε ηλεκτρονικά βιβλία . Η συσκευή χρησιμοποιεί μια οθόνη "E Ink ", που προσομοιώνει την εμφάνιση του τυπωμένου κειμένου . Αυτό σας επιτρέπει να διαβάσετε e -books σας στο Sony Reader σας χωρίς να αποσπά την προσοχή έντονο φως από τον ήλιο . Η Sony έχει αναπτύξει τη συσκευή για να υποστηρίξει αυτές τις μορφές, όπως τα αρχεία PDF , ePub αρχεία , αρχεία JPEG και αρχεία του Microsoft Word. Εισαγωγή έγγραφα του Word σε Sony e-reader σας επιτρέπει να κρατήσετε τα αρχεία σας μαζί σας οπουδήποτε . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε για Sony Reader καλώδιο USB του υπολογιστή με
Reader Βιβλιοθήκη

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Δύναμη στο Sony Reader σας και συνδέστε το καλώδιο USB της Sony Reader στη συσκευή σας . Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου USB σε μια ανοιχτή θύρα USB στον υπολογιστή σας . 2

Ξεκινήστε τη Βιβλιοθήκη Reader στον υπολογιστή σας . Το Reader Βιβλιοθήκη είναι το λογισμικό διαχείρισης e-book που διατίθονταν μαζί με τη Sony Reader σας .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Αρχείο" για να ανοίξετε το μενού αρχείο Reader Βιβλιοθήκη . Επιλέξτε " Εισαγωγή αρχείων " για να ανοίξετε το " Import Files " εντολών .
Η 4

Εντοπίστε το έγγραφο του Microsoft Word που θέλετε να προσθέσετε στη συσκευή σας Sony Reader . Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που θέλετε να προσθέσετε . The Reader Βιβλιοθήκη θα εισαγάγει το έγγραφο του Word στο Sony Reader σας για εύκολη ανάγνωση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα