Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >  >> Υπολογιστές Apple

Πώς να διαγράψετε και να ξαναεγκαταστήσετε το MacBook

Το διαγραφή του σκληρού δίσκου και η επαναφορά του υπολογιστή στις αρχικές ρυθμίσεις μπορεί να είναι ωφέλιμη για την απόδοση του MacBook, καθώς με την πάροδο του χρόνου μπορεί να αρχίσει να τρέχει αργά λόγω των πολλών προγραμμάτων που χρησιμοποιούν μνήμη. Αν και μπορείτε απλώς να αφαιρέσετε προγράμματα, η επαναφορά του MacBook στις αρχικές ρυθμίσεις εργοστασίου βοηθάει να καθαρίσετε παλιές πληροφορίες και να επιστρέψετε τον υπολογιστή σε κατάσταση "σαν καινούργιο". Πάντα κρατήστε backup τις παλιές σας πληροφορίες πριν από τη διαγραφή και την εγκατάσταση για να διατηρήσετε σημαντικά έγγραφα και προγράμματα.

Απαιτούμενα

  • DVD εγκατάστασης Mac OS X

Οδηγίες

  1. Πατήστε το κουμπί ενέργειας για να ανοίξετε τον υπολογιστή, ακολουθούμενο από την εισαγωγή του DVD "Mac OS X Install" στη μονάδα DVD-ROM. Κρατήστε πατημένο το κλειδί "Option" μέχρι να φορτωθεί το λογισμικό. Πατήστε το μπλε βελάκι για να εκκινήσετε το πρόγραμμα. Κάντε κλικ στο "Continue" και στο "Agree" στη σελίδα της άδειας χρήσης. Επιλέξτε ποιο δίσκο θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στο "Options".

  2. Κάντε κλικ στο "Erase and Install", ακολουθούμενο από κλικ στο κουμπί "OK". Κάντε κλικ στο "Continue" και μετά στο "Install". Η διαδικασία εγκατάστασης μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά και θα εμφανίσει μια γραμμή κατάστασης για να υποδείξει την ολοκλήρωση. Όταν η εγκατάσταση ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο "Continue" ακολουθούμενο από "Restart".

  3. Κάντε κλικ στο "Continue" για να ξεκινήσετε τον βοηθό ρύθμισης Mac OS. Αυτό το πρόγραμμα θα ρυθμίσει τη χώρα, τις προσωπικές πληροφορίες, το δίκτυο και τον λογαριασμό Apple του υπολογιστή. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να καταχωρήσετε τον υπολογιστή και να ολοκληρώσετε τον βοηθό ρύθμισης.

Σχετικά άρθρα

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.