υπολογιστή

Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο DWF

Η επέκταση αρχείου .DWF συνδέεται κατά κύριο λόγο με την εφαρμογή AutoCAD της Autodesk. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή AutoCAD είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη εφαρμογή κατά το άνοιγμα ενός αρχείου .DWF. Ωστόσο, ενώ το AutoCAD είναι το πιο συνηθισμένο, δεν είναι η μοναδική εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει ένα αρχείο .DWF, καθώς η Autodesk έχει αναπτύξει πολλές άλλες εφαρμογές που μπορούν να κάνουν και την εργασία. Αν θέλετε να ανοίξετε ένα αρχείο .DWF, μπορείτε να το κάνετε με μερικά απλά βήματα.

Βήμα 1 - Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Web του υπολογιστή και μεταβείτε σε έναν ιστότοπο που προσφέρει μια εφαρμογή ικανή να προβολή αρχείων .DWF. Τα "AutoCAD", "DWG Viewer" και "Autodesk Design Review" είναι μερικές από τις εφαρμογές που μπορούν να προβάλλουν αρχεία .DWF.

Βήμα 2

Κάντε λήψη της εφαρμογής στον υπολογιστή. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη της εφαρμογής, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή.

Βήμα 3

Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο .DWF που θέλετε ανοίξτε και μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από την επιλογή "Άνοιγμα με" στο μενού περιβάλλοντος.

Βήμα 4 - Κάντε κλικ στην επιλογή "Αλλαγή προεπιλεγμένου προγράμματος ..." στο μενού Άνοιγμα με. Εντοπίστε την εφαρμογή που εγκαταστήσατε στο Βήμα 2, επισημάνετε την και κάντε κλικ στο κουμπί "OK" για να ορίσετε την εφαρμογή ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή προβολής .DWF.

Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο .DWF για να ανοίξετε το αρχείο με την εφαρμογή που εγκαταστήσατε Βήμα 2.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα