υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να μετατρέψετε αρχεία VRO σε MPG

Η επέκταση αρχείου VRO είναι μια μορφή αρχείου βίντεο DVD που έχει εγγραφεί. Το VRO μπορεί συχνά να μετονομαστεί από επέκταση ".vro" σε επέκταση ".mpg" και στη συνέχεια να είναι συμβατό με MPEG. Ορισμένα αρχεία VRO δεν μπορούν να μετονομαστούν έτσι. Οι διάφοροι μετατροπείς shareware είναι συμβατοί με το vro και επιτρέπουν τη μετατροπή σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένου του δοχείου μορφής MPEG (mpg).

AVS Video Converter

Βήμα 1

Λήψη, εγκατάσταση και ανοίξτε το AVS Video Converter (βλ. Πόροι).

Βήμα 2

Επιλέξτε "Για MPEG".

Βήμα 3 - Κάντε κλικ στην επιλογή "Αναζήτηση" δίπλα στην επιλογή "Εισαγωγή αρχείου ονόματος". Εντοπίστε και επιλέξτε τα αρχεία VRO που θέλετε να μετατρέψετε

Βήμα 4 - Κάντε κλικ στην επιλογή "Αναζήτηση" δίπλα στην επιλογή "Όνομα αρχείου εξόδου" και ορίστε έναν προορισμό για τα μετατρεπόμενα βίντεο MPEG.

Κάντε κλικ στο " Μετατροπή τώρα! "

Μετατροπέας VRO

Βήμα 1

Κατεβάστε, εγκαταστήστε και ανοίξτε το μετατροπέα VRO (βλ. Πόροι).

Βήμα 2 - Κάντε κλικ στο" ", στη συνέχεια, εντοπίστε και επιλέξτε τα αρχεία VRO για μετατροπή.

Βήμα 3 - Κάντε κλικ στο" To MPEG "και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο" Browse "δίπλα στο" Output File Name " για να ξεκινήσετε τη μετατροπή.

VRO σε μετατροπέα MPEG

Βήμα 1

Κάντε λήψη, εγκατάσταση και άνοιγμα VRO σε μετατροπέα MPEG (βλ. Κάντε κλικ στην επιλογή "Αναζήτηση" και εισαγάγετε τα αρχεία VRO.

Βήμα 3 - Κάντε κλικ στο "To MPEG".

Βήμα 4 - Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού "Προφίλ" "MPEG profile to convert to.", 3, [[Εάν πραγματοποιείτε μετατροπές για μια φορητή συσκευή πολυμέσων, κάντε κλικ στο προφίλ της συσκευής. διαφορετικά επιλέξτε με βάση το σκοπό.

Κάντε κλικ στο "Μετατροπή" για να ξεκινήσετε τη μετατροπή

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα