υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να μετατρέψετε πίνακες PDF σε Word

Εάν το PDF περιέχει πίνακες, μπορείτε να μετακινήσετε απευθείας αυτούς τους πίνακες στο Word. Με το Adobe Reader - την δωρεάν έκδοση του Adobe Acrobat - οι πίνακες θα μετατρέπονται ως κείμενο (όχι σε μορφή πίνακα) ή ως εικόνα. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Adobe Acrobat για να μετατρέψετε έναν πίνακα PDF και το περιεχόμενό του σε έναν επεξεργάσιμο πίνακα Word. Η επιλογή "Επιλογή πίνακα" στο Adobe Acrobat σάς επιτρέπει να μεταφέρετε μορφοποιημένους πίνακες PDF στο Word.

Βήμα 1

Ανοίξτε το PDF που θέλετε να αντιγράψετε στο Adobe Acrobat.

Βήμα 2

Μεταβείτε στη γραμμή εργαλείων "Βασικά", κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος "Επιλογή κειμένου" και επιλέξτε "Επιλογή πίνακα".

Βήμα 3 - Επισημάνετε τον πίνακα, συμπεριλαμβανομένων των συνόρων του, με ποντίκι σας σύροντάς την πάνω από την περιοχή που θέλετε να αντιγράψετε. Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "Αντιγραφή επιλεγμένου πίνακα" ή πατήστε "Ctrl + C".

Βήμα 4 - Ανοίξτε ένα νέο ή υπάρχον έγγραφο Microsoft Word στο οποίο θέλετε να τοποθετήσετε τον πίνακα PDF. >

Βήμα 5

Τοποθετήστε το σημείο εισαγωγής όπου θέλετε να εμφανίζεται ο πίνακας στο έγγραφό σας.

Βήμα 6

Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "Επικόλληση" από το αναδυόμενο μενού, ή πατήστε "Ctrl + V" για να επικολλήσετε τον πίνακα στο Word.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" στη Γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης ή πατήστε "Ctrl + S" για να αποθηκεύσετε τον ενημερωμένο πίνακα PDF στο Word.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα