υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Το καλύτερο λογισμικό για τη δημιουργία γραφημάτων & διαγραμμάτων

Μπορείτε να θυμηθείτε τις ημέρες που έπρεπε να σχεδιάσετε τα δικά σας γραφήματα και γραφήματα με το χέρι για μαθήματα μαθηματικών ή επιστημών. Οι πιθανότητες είναι ότι τα χειροκίνητα μοντέλα σας ήταν λιγότερο από ακριβή και όχι τόσο οπτικά ελκυστικά. Σήμερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα διάφορα προγράμματα λογισμικού που θα πάρουν τα δεδομένα που εισάγετε και θα δημιουργήσετε ένα ελκυστικό και ακριβή γράφημα ή διάγραμμα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επιλογές φιλικές προς το χρήστη: Excel και Σελίδες

Το Microsoft Excel και το Apple Pages είναι δύο δημοφιλή προγράμματα χαρτογράφησης και γραφημάτων που χρησιμοποιούνται από φοιτητές και καθηγητές στα πανεπιστήμια, γενικά επειδή είναι φιλικά προς το χρήστη. Για κάποιον που μόλις αρχίζει να γράφει και να γράφει δεδομένα στον υπολογιστή, ένα από αυτά τα προγράμματα θα είναι μια έξυπνη αγορά. Το Excel και οι Σελίδες δεν παράγουν γραφικά γραφικά γραφικά, αλλά είναι σίγουρα ακριβή, εύχρηστα και κατάλληλα για τα περισσότερα έργα σε επίπεδο κολλεγίων. Στο Excel και τις Σελίδες, μπορείτε να μετατρέψετε τα δεδομένα που εισάγετε σε γραφήματα γραμμών, γραμμικά γράμματα ή πινακίδες πίτας. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε αυτά τα διαγράμματα ή γραφήματα δίπλα σε έναν πίνακα πληροφοριών, ενισχύοντας τα δεδομένα μέσω πολλαπλών μέσων. Η Microsoft και η Apple παρέχουν δωρεάν σεμινάρια για τα αντίστοιχα πακέτα λογισμικού τους στο διαδίκτυο ή με την αγορά.

Εργαστήριο Προέλευσης

Όταν αποφοιτήσετε σε πιο επαγγελματική ανάλυση δεδομένων, εξετάστε το ενδεχόμενο αγοράς λογισμικού από το Origin Lab. Το Origin Lab μπορεί να λειτουργήσει δίπλα στο Excel, επιτρέποντάς σας να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε δεδομένα από τους φορητούς υπολογιστές του Excel στο πρόγραμμα Origin Lab. Κάνοντας κλικ σε ένα μόνο κουμπί, τα δεδομένα που έχετε εισάγει μετατρέπονται σε γράφημα ή γράφημα δύο ή τριών διαστάσεων. Η Phys Link σημειώνει ότι τα χαρακτηριστικά του λογισμικού Origin Lab περιλαμβάνουν περιγραφικά στατιστικά στοιχεία, διαφοροποίηση, ολοκλήρωση, φιλτράρισμα, FFT, προσαρμογή γραμμικής και μη γραμμικής καμπύλης και εύρεση κορυφής. " Όταν εκτυπώνετε, τα γραφήματα και τα διαγράμματα που παράγονται από το Origin Lab είναι ευανάγνωστα, επαγγελματικά και αναλυτικά.

Adobe Illustrator

Ίσως γνωρίζετε το Adobe Illustrator μόνο ως λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, αλλά αυτό είναι ακριβώς αυτό που το καθιστά ένα τόσο αποτελεσματικό εργαλείο για τη δημιουργία όμορφων διαγραμμάτων και γραφημάτων. Ενώ αγοράζετε αυτό το ακριβό προϊόν δεν είναι λογικό εάν σχεδιάζετε μόνο να γράψετε και να γράψετε δεδομένα μαζί του, εάν διαθέτετε το Adobe Illustrator για άλλους σκοπούς, θα σας δώσει επίσης τον πλήρη έλεγχο της εμφάνισης των δεδομένων σας. Μόλις δημιουργήσετε ένα γράφημα ή ένα γράφημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Illustrator για να χειριστείτε το βάρος γραμμής, τα πλέγματα, το χρώμα, τη διάταξη, την τυπογραφία και πολλά άλλα. Ο εικονογράφος θα ήταν μια επιπόλαιη αγορά για όσους δεν ενδιαφέρονται για γραφικά, ωστόσο

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα