υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να δημιουργήσετε ένα PC Racing Game με τιμόνι & πεντάλ

Τα παιχνίδια προσομοίωσης προσπαθούν να μιμηθούν σενάρια πραγματικής ζωής από την άνεση του σπιτιού σας. Τα παιχνίδια αγωνιστικής προσομοίωσης PC φέρνουν δημοφιλείς προορισμούς αγώνων από όλο τον κόσμο στην οθόνη του υπολογιστή σας. Για να αυξηθεί το επίπεδο ρεαλισμού, αυτά τα παιχνίδια μπορούν να ελεγχθούν με τη χρήση τιμονιού και πεντάλ. Τα σύγχρονα τιμόνια υπολογιστών έχουν την ίδια ευχρηστία με αυτά που υπάρχουν στα αυτοκίνητα. Χρησιμοποιήστε τα επιπρόσθετα πεντάλ γκαζιού, φρένων και συμπλέκτη για την ακριβή οδήγηση.

Βήμα 1

Χρησιμοποιώντας το καλώδιο του πεντάλ, συνδέστε το κατευθείαν στο τιμόνι χρησιμοποιώντας την ανοικτή υποδοχή του τροχού. >

Βήμα 2

Ενεργοποιήστε τον προσωπικό σας υπολογιστή και περιμένετε να λειτουργήσει πλήρως το λειτουργικό σύστημα

Βήμα 3

Εντοπίστε το καλώδιο USB που είναι συνδεδεμένο στο κάτω μέρος του συστήματος διεύθυνσης ΡΟΔΑ. Συνδέστε το άκρο του καλωδίου USB στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε ανοιχτή υποδοχή USB. Περιμένετε να λάβετε ειδοποίηση από τον υπολογιστή σας ότι έχει συνδεθεί νέο υλικό στη συσκευή.

Βήμα 4

Τοποθετήστε το CD εγκατάστασης του οδηγού που παρέχεται επίσης με το τιμόνι. Όταν σας ζητηθεί, συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις. " σε όλες τις υποδείξεις για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης. Αφού τελειώσετε, αφαιρέστε το CD από τη μονάδα δίσκου CD-Rom του προσωπικού υπολογιστή.

Τοποθετήστε το CD του παιχνιδιού του υπολογιστή στον υπολογιστή. Μόλις αρχίσει το παιχνίδι, μεταβείτε στη σελίδα "Ρυθμίσεις" του παιχνιδιού. Μέσα στις ρυθμίσεις, μεταβείτε στις επιλογές "Στοιχεία ελέγχου". Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις του τιμονιού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Πατήστε "Αποθήκευση" για να κρατήσετε τις αλλαγές που έγιναν και ξεκινήστε να παίζετε το παιχνίδι

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα