υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να δημιουργήσετε ένα αρχείο JPEG με Telugu Letters

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αρχείο εικόνας JPEG που περιέχει χαρακτήρες από το αλφαβήτο Telugu, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το Paint, έναν επεξεργαστή γραφικών που υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις των Windows λειτουργικό σύστημα. Το Telugu είναι ένα διάλεκτο που ομιλείται σε αρκετές ινδικές επαρχίες. Αυτή η διάλεκτο χρησιμοποιεί ένα συγκεκριμένο αλφάβητο που περιέχει 60 διαφορετικούς χαρακτήρες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο εικόνας JPEG που περιέχει χαρακτήρες Telugu, αφενός, κατεβάζοντας και εγκαταστήζοντας τη γραμματοσειρά Telugu στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, δημιουργώντας τη φωτογραφία με το Paint.

Εγκαθιστώντας τη γραμματοσειρά Telugu

Βήμα 1

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Changathi.com - ανατρέξτε στην ενότητα Πόροι - και κάντε κλικ στην καρτέλα "Γραμματοσειρές".

Βήμα 2

Κάντε δεξί κλικ στον σύνδεσμο λήψης για τη γραμματοσειρά και επιλέξτε "Αποθήκευση συνδέσμου ως ..."

Βήμα 3

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης αρχείων για να εντοπίσετε τον κατάλογο γραμματοσειρών των Windows. Στις περισσότερες υπολογιστές, ο προεπιλεγμένος κατάλογος γραμματοσειρών των Windows βρίσκεται στο φάκελο "C: \\ Windows \\ fonts". Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση"

Δημιουργία εικόνας JPEG

Βήμα 1

Ανοίξτε το Paint κάνοντας κλικ στη συντόμευση του στο φάκελο "Αξεσουάρ" του μενού "Έναρξη". Η βαφή θα δημιουργήσει αυτόματα έναν νέο κενό καμβά. Ωστόσο, αν προτιμάτε να προσθέσετε χαρακτήρες Telugu σε μια υπάρχουσα εικόνα, κάντε κλικ στο κουμπί "Paint" και επιλέξτε "Open". Εντοπίστε το αρχείο στον σκληρό σας δίσκο και κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα".

Βήμα 2

Κάντε κλικ στο κουμπί "Κείμενο" στην ενότητα "Αρχική σελίδα" της κορδέλας και κάντε κλικ οπουδήποτε μέσα στον καμβά.

Βήμα 3

Επιλέξτε "Akshar" από το αναπτυσσόμενο μενού γραμματοσειρών που εμφανίστηκε στην κορδέλα, στην κορυφή του παραθύρου.

Βήμα 4

Κάντε κλικ στον καμβά πάλι και πληκτρολογήστε το κείμενο που θέλετε να εισαγάγετε.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο "Paint" στην επάνω αριστερή γωνία της διεπαφής του προγράμματος και επιλέξτε "Αποθήκευση ως." "Τύπος αρχείου", ονομάστε το αρχείο σας και κάντε κλικ στο "Αποθήκευση"

Συναφής σύστασή

Πώς να απενεργοποιήσετε το TouchPad από φορητό υπολογιστή HP

Στο κάτω μέρος του laptop σας HP είναι αυτό που ονομάζεται touchpad. Το touchpad λειτουργεί παρόμοια με ένα ποντίκι, εκτός από το να σύρετε το δάχτυλό σας επάνω από το μαξιλάρι, αντί να κινήσετε φυσικά ένα ποντίκι. Αν έχετε πληκτρολογήσει ποτέ και ο κέρσορας σας έχει μεταφερθεί σε μια εντελώς διαφορετική περιοχή της οθόνης, τότε το touchpad μπορεί να είναι ο ένοχος. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια γρήγορη βούρτσα της παλάμης σας για να πατήσετε κατά λάθος το ποντίκι σας κάπου στην οθόνη, που σα

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα