υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Τηλέφωνο

Πώς να μεταφέρετε τις επαφές και τα ημερολόγια σε ένα νέο κινητό τηλέφωνο

Αγοράζοντας ένα νέο κινητό τηλέφωνο, ενώ συχνά μια συναρπαστική εμπειρία, μπορεί να περιλαμβάνει την αποστολή όλων των ζωτικών δεδομένων από το προηγούμενο κινητό τηλέφωνο στο νεότερο. Στη σημερινή ηλεκτρονική κουλτούρα κανείς δεν θέλει να χάσει σημαντικά στοιχεία, όπως πληροφορίες επικοινωνίας ή προσεκτικά προγραμματισμένες καταχωρήσεις ημερολογίου. Η κουραστική επανάληψη της εισαγωγής των πληροφοριών με το χέρι οδήγησε τους κατασκευαστές να προσφέρουν μερικές γρηγορότερες επιλογές για λόγους ευκολίας.

Sync λογαριασμού

Ορισμένες υπηρεσίες λογαριασμού, όπως το Google, προσφέρουν βολικούς και εύκολους τρόπους μεταφορά επαφών και πληροφορίες ημερολογίου από τη μία συσκευή στην άλλη. Χρησιμοποιώντας το Google ως παράδειγμα για αυτήν την επιλογή, ένας χρήστης δημιουργεί ένα λογαριασμό με την Google, συνδεθεί και επιλέγει να "συγχρονίσει" τις πληροφορίες στην παλαιότερη συσκευή στο λογαριασμό Google. Στο νέο κινητό τηλέφωνο, ο χρήστης απλά εγκαθιστά το λογισμικό της Google, υπογράφει στο λογαριασμό της και επιλέγει να συγχρονίσει όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού στη νέα συσκευή. Μόλις ολοκληρωθεί, όλες οι προηγούμενες πληροφορίες επαφών και ημερολογίου θα βρίσκονται στο νέο κινητό τηλέφωνο.

Απευθείας μεταφορά

Οι πωλητές κινητών τηλεφώνων μπορούν να μεταφέρουν απευθείας ορισμένες πληροφορίες μεταξύ συσκευών χρησιμοποιώντας εξοπλισμό που διατηρείται στα καταστήματά τους, μια άμεση σύνδεση μεταξύ των δύο τηλεφώνων. Ένα άτομο μπορεί να αγοράσει παρόμοιο εξοπλισμό από τρίτους κατασκευαστές. Οι μεμονωμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν επίσης επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, είτε μέσω συγχρονισμού λογαριασμού είτε μέσω υπηρεσίας σύννεφο, όπως το Verizon Backup Assistant Plus.

Bluetooth

Εάν και το παλιό τηλέφωνο και το νέο έχει [Bluetooth] (https : //itstillworks.com/13579495/what-is-bluetooth) ασύρματη δυνατότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth για να μεταφέρετε μια επαφή ή ένα στοιχείο ημερολογίου κάθε φορά στο νέο τηλέφωνο. Ενεργοποιήστε το Bluetooth και στις δύο συσκευές και συνδέστε τα μέσω του παλαιότερου κινητού τηλεφώνου. Επιλέξτε το νέο κινητό τηλέφωνο που βρίσκεται κάτω από τη λίστα των συσκευών και επιλέξτε την επιλογή Αποστολή Κάρτας Ονομασίας. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει τις επαφές της επιλογής για να στείλει στο νέο τηλέφωνο. Για να μεταφέρετε πληροφορίες ημερολογίου, επιλέξτε Αποστολή συμβάντος ημερολογίου και επιλέξτε τα συμβάντα για αποστολή στο νέο τηλέφωνο.

Χειροκίνητη μεταφορά

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άμεση καλωδιακή ή ασύρματη σύνδεση, ο χρήστης πρέπει να καταφύγει εισάγοντας με μη αυτόματο τρόπο όλες τις πληροφορίες επαφών και ημερολογίου στο νέο τηλέφωνο. Αυτή η μέθοδος παραμένει απλή και απλή και παρέχει την ευκαιρία για κάποιο "άνοιγμα καθαρισμού", καθώς όλες οι παλιές πληροφορίες από το προηγούμενο τηλέφωνο μπορούν απλά να αγνοηθούν και να μην εισαχθούν στο νέο τηλέφωνο. Αν οι άλλες επιλογές δεν έχουν δυνατότητα προσφυγής, υπάρχουν πολλές εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στην αγορά για να διαλέξετε. Αυτές οι εφαρμογές ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά την ποιότητα και την ικανότητα, επομένως ελέγξτε προσεκτικά τα σχόλια για κάθε εφαρμογή πριν επιλέξετε κάποιον στον οποίο αισθάνεστε άνετα να αναθέτετε τις ζωτικές πληροφορίες επικοινωνίας και του ημερολογίου σας. Ορισμένες κινητές συσκευές έρχονται ακόμη και με ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων απευθείας σε ένα αρχείο στον υπολογιστή σας για εύκολη εγκατάσταση σε μια νέα συσκευή. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία σύννεφο ή μια εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τρίτου μέρους, λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να κρυπτογραφούνται ιδιαίτερα ευαίσθητες πληροφορίες (όπως αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών), ει δυνατόν, πριν από την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα