ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Απεγκατάσταση Hardware & Software

Πώς μπορώ να απεγκαταστήσετε διεφθαρμένες Software

; Εάν έχετε ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας που σας δίνει ένα μήνυμα σφάλματος κάθε φορά που προσπαθείτε να ανοίξετε , ότι το πρόγραμμα έχει πιθανώς καταστραφεί . Αυτό σημαίνει ότι ένα ή περισσότερα από τα αρχεία συστήματος του προγράμματος έχει γίνει κατεστραμμένο και προκαλεί το σύνολο του προγράμματος για την συντριβή . Για να διορθώσετε το πρόβλημα θα πρέπει να απεγκαταστήσετε το διεφθαρμένο λογισμικού και , στη συνέχεια, εγκαταστήστε το ξανά . Κατάργηση της εγκατάστασης του προγράμματος θα περιλαμβάνει εγχειρήματα στο Πίνακα Ελέγχου του υπολογιστή σας . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start ". 2

Κάντε κλικ στο " Πίνακας Ελέγχου".
Εικόνων 3

Αναζήτηση μέσω των εικονιδίων στην τον Πίνακα Ελέγχου μέχρι να βρείτε αυτό που διαβάζει είτε "Add or Remove Programs" ή " Προγράμματα και δυνατότητες ". Θα βρείτε "Add or Remove Programs" αν χρησιμοποιείτε Windows 95 μέσω του Windows XP , και θα βρείτε " Προγράμματα και δυνατότητες " αν χρησιμοποιείτε τα Windows Vista ή νεότερη έκδοση . Μόλις βρείτε το κατάλληλο εικονίδιο , ανοίξτε το.
Η

4 Μετακινηθείτε στη λίστα του λογισμικού που βλέπετε στην οθόνη . Πρόκειται για μια πλήρη και ακριβή κατάλογο των κάθε πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο στον σκληρό σας δίσκο . Εντοπίστε την εισαγωγή για τη διεφθαρμένη πρόγραμμα και κάντε κλικ στο όνομά του μία φορά με το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού σας .
5

Κάντε κλικ στο " Απεγκατάσταση ". Αυτό θα ξεκινήσει η διαδικασία απεγκατάστασης . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next " για να καταργήσετε εντελώς το διεφθαρμένο πρόγραμμα και όλα τα αρχεία της από τον υπολογιστή σας . Όταν εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου στην οθόνη δείχνει ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί , κάντε κλικ στο κουμπί " Τέλος". Έχετε μόλις αφαιρεθεί το κατεστραμμένο πρόγραμμα λογισμικού από τον υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα