ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Απεγκατάσταση Hardware & Software

Τρόπος απεγκατάστασης Pest Patrol

Pest Patrol είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα υπολογιστή που φαίνεται νόμιμο σε μια προσπάθεια να σας πάρει για να δαπανήσουν χρήματα για αυτό . Εάν ο υπολογιστής σας έχει αυτό το πρόγραμμα εγκατεστημένο σε αυτό , θα πρέπει να στραφούν σε ένα anti-malware πρόγραμμα για να το αφαιρέσετε , δεδομένου ότι οι δημιουργοί του προγράμματος δεν σχεδίασε έναν εύκολο τρόπο για να μπορείτε να το αφαιρέσετε από τον υπολογιστή σας . Με τη βοήθεια του δωρεάν anti -malware πρόγραμμα και τη γνώση του πώς να το χρησιμοποιήσει , σύντομα θα απαλλαγούμε από Pest Patrol για τα καλά . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
σύνδεση LAN Ξενοδοχεία κοντά Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web και μεταβείτε στην ιστοσελίδα του anti-malware πρόγραμμα, όπως το Spybot Search & καταστρέψουν ή Malwarebytes ( βλέπε Πόρων ) . Κατεβάστε το πρόγραμμα εγκατάστασης για ένα από αυτά τα προγράμματα anti-malware στον υπολογιστή σας . 2

Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης για το anti-malware πρόγραμμα για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης του . Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση , ανοίξτε το λογισμικό χρησιμοποιώντας τη συντόμευση που δημιουργήθηκε στην επιφάνεια εργασίας σας και αμέσως πατήστε το κουμπί " Ενημέρωση " για να κατεβάσετε την τελευταία σειρά των ορισμών κακόβουλου κώδικα .
Εικόνων 3

Επιλέξτε τη ρύθμιση "Scan Computer "για να ξεκινήσει η σάρωση του υπολογιστή σας για Pest Patrol ( και άλλων λοιμώξεων κακόβουλο λογισμικό ) . Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες ανάλογα με το μέγεθος του σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας και πόσα αρχεία που έχετε , ώστε να είναι ασθενής .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί " Εμφάνιση Αποτελεσμάτων " για να δείτε μια λίστα με κάθε κακόβουλο λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας . Αν Pest Patrol εμφανίζεται στη λίστα , βεβαιωθείτε ότι τα πλαίσια ελέγχου δίπλα στο όνομά του ελέγχεται και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Κατάργηση" για να το αφαιρέσετε από τον υπολογιστή σας . Μπορεί να χρειαστεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία κατάργησης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα