ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Απεγκατάσταση Hardware & Software

Τρόπος απεγκατάστασης Rundll32

Rundll32.exe είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας . Αυτό σημαίνει ότι παίρνει πληροφορίες από διάφορα αρχεία στον υπολογιστή σας και να τις επεξεργάζεται . Σύμφωνα με την Tech - Chand , rundll32 " εκτελεί dll αρχεία και τις βιβλιοθήκες τους τοποθετεί στη μνήμη των συστημάτων σας . " Αν αφαιρεθεί το αρχείο rundll32 , θα έχουν πλέον ένα πρόγραμμα για την επεξεργασία αυτών των αρχείων και μπορεί να σταματήσει να ανταποκρίνεται . Αν σκοπεύετε να καταργήσετε το αρχείο rundll32 , βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα εφεδρικό σύστημα πρώτα , έτσι ώστε να μπορείτε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας σε προηγούμενο λειτουργικό σύστημα του, αν τα πράγματα πάνε στραβά . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
ΕΑ Ξεκλείδωμα Είναι
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Το αρχείο rundll32 είναι κλειδωμένο , δηλαδή το λειτουργικό σας σύστημα δεν πρόκειται να σας αποτρέψει από το να το διαγράψετε . Για να πάρετε γύρω από αυτό , θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα ξεκλειδώματος όπως ΕΑ Ξεκλείδωμα It, η οποία είναι εισηγμένη στο τμήμα των πόρων παρακάτω . Κατεβάστε ΕΑ Ξεκλείδωμα Είναι . 2

Εγκατάσταση ΕΑ Ξεκλείδωμα Είναι με διπλό κλικ στο αρχείο που κατεβάσατε και ακολουθώντας τις οδηγίες .
Εικόνων 3

Ανοίξτε την ξεκλειδώσετε . Κοντά στην κορυφή υπάρχει ένα κουτί που σας επιτρέπει να επιλέξετε το αρχείο που θέλετε να ξεκλειδώσετε . Κάντε κλικ στο "Browse " για να βρείτε το αρχείο rundll32 .
Η 4

Εντοπίστε το αρχείο rundll32 . Θα πρέπει να είναι στο φάκελο C: \\ \\ Windows \\ System32 . Εάν έχετε περισσότερα από ένα αρχείο rundll32 , αυτό σημαίνει ότι ένας από αυτούς είναι ένας ιός . Αν αυτή είναι η περίπτωση , εκτελέστε το λογισμικό anti-virus για να απαλλαγούμε από την Δούρειος ίππος . Αν όχι , επιλέξτε " rundll32 " .
5

Στην ΕΑ , κάντε κλικ στο " Kill" κουμπί στην κορυφή. Αυτό θα απενεργοποιήσει τυχόν κλειδαριές που συνδέονται με το αρχείο .
Η 6

Περιηγηθείτε μέσω του υπολογιστή σας για το αρχείο ξεκλειδώνεται τώρα rundll32 , η οποία θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον ίδιο κατάλογο , όπως πριν .
Η 7

Κάντε κλικ στο αρχείο . Πιέστε το πλήκτρο " Διαγραφή ". Μια προειδοποίηση θα εμφανιστεί ζητώντας αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε το αρχείο . Επιλέξτε "Ναι" και rundll32 θα διαγραφούν .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα