ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Απεγκατάσταση Hardware & Software

Πώς μπορώ να αφαιρέσω Γραμματοκιβώτιο Cmdlet

; Microsoft Exchange Server , που συχνά αναφέρεται ως ΚΟΑ , είναι ένας διακομιστής front-end σουίτα λογισμικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαχειριστεί ένα εσωτερικό δίκτυο . MES χρησιμοποιείται συχνά σε συνδυασμό με το Microsoft Outlook για να χειριστεί επιχειρηματικές και επαγγελματικές λογαριασμούς email σε μεγάλες εταιρείες . " Κατάργηση Γραμματοκιβώτιο " είναι ένα cmdlet , ή απλουστευμένη εντολή , που μπορεί να εκδοθούν από τη γραμμή εντολών MES . Αυτό το cmdlet μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση των γραμματοκιβωτίων από το διακομιστή . Η σύνταξη για την cmdlet Remove Γραμματοκιβώτιο είναι μερικές φορές προκαλεί σύγχυση στους νέους χρήστες , αλλά θα πρέπει να πάρει μόνο λίγα λεπτά για να μάθουν και πλήρη . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Ενεργή σύνδεση Internet Ξενοδοχεία διακομιστή Microsoft ανταλλαγή

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Συνδεθείτε στο Microsoft Exchange Server, χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό διαχειριστή .
Φτηνές 2

Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη , στη συνέχεια, πληκτρολογήστε "Run" στη γραμμή αναζήτησης . Πληκτρολογήστε "cmd" στο παράθυρο διαλόγου "Εκτέλεση" για να αποκτήσετε πρόσβαση στη γραμμή εντολών .
Εικόνων 3

Καθορίστε τη σωστή σύνταξη για την αφαίρεση του γραμματοκιβώτιο που θέλετε . Για να καταργήσετε ένα γραμματοκιβώτιο , πρέπει να γνωρίζετε το όνομα χρήστη και το όνομα της βάσης δεδομένων του επιλεγμένου γραμματοκιβώτιο . Το όνομα χρήστη είναι το όνομα που έχει εκχωρηθεί email χωρίς " @ domain " κείμενο . Το όνομα της βάσης δεδομένων είναι το όνομα της βάσης δεδομένων που φιλοξενεί τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Εάν δεν εισαγάγετε ένα όνομα βάσης δεδομένων , που θα αναλάβει μια βάση δεδομένων που βρίσκεται στη διεύθυνση ρίζας του διακομιστή . Το πεδίο " ταυτότητα " μπορεί να δεχθεί πολλαπλές παραμέτρους για ειδικά οργανωμένες διακομιστές e-mail , όπως το "όνομα τομέα /το όνομα του λογαριασμού " ή " ψευδώνυμο ".
Η 4

Enter " remove- γραμματοκιβώτιο - ταυτότητα - βάση δεδομένων ", όπου ταυτότητας και της βάσης δεδομένων αντικαθίστανται με τον κατάλληλο τομέα και πληροφορίες αναγνωριστικού /λογαριασμού. Πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή , και θα σας ρωτήσει εάν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαγράψετε την επιλεγμένη θυρίδα . Πληκτρολογήστε " Υ " και πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα