ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλματα υπολογιστή σας

IE8 Ενδείξεις σφάλματος για Acer Netbooks

Acer Netbooks είναι μικρά , φθηνά υπολογιστές με οθόνη 10,1 ιντσών . Internet Explorer λάθη οθόνη μπορεί να προκαλείται από εσφαλμένες μεθόδους εγκατάστασης του προγράμματος περιήγησης ή ρυθμίσεις , τόσο εύκολα καθορίζονται . Η διαδικασία απαιτεί την επανεγκατάσταση IE 8 ή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις . Ξεκινήστε Πάνω
Η

Απεγκατάσταση IE 8 και να κάνει μια καθαρή εγκατάσταση σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πρόγραμμα περιήγησης . Αυτό θα πρέπει να εξαλείψει το πρόβλημα και να σας εξοικονομήσει χρόνο αντιμετώπιση προβλημάτων . Πηγαίνετε στο "Start ", " Πίνακας Ελέγχου" και "Προγράμματα ". Κάντε κλικ στην ενημερωμένη έκδοση του Internet Explorer 8 και επιλέξτε " Απεγκατάσταση ". Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μια καθαρή εγκατάσταση .
Εικόνων Παρεμβολές
Η

Antivirus παρεμβολή μπορεί να προκαλέσει IE 8 για να εγκαταστήσετε σωστά. Για να αποφύγετε το πρόβλημα , κλείστε όλα τα προγράμματα προστασίας από ιούς που εκτελείται σε γραμμή εργασιών σας . Κάντε δεξί κλικ σε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς και κάντε κλικ στο κουμπί "Έξοδος" ή "Close ". Πηγαίνετε στο "Start ", " Πίνακας Ελέγχου" και επιλέξτε " Σύστημα και Ασφάλεια . " Κάντε κλικ στο " Τείχος προστασίας των Windows " και απενεργοποιήστε κάθε ενεργό firewall . Το firewall μπορεί να παρεμβαίνει με τα αρχεία IE λήψη σωστά.

Η Open Εφαρμογές
Η

Αναλύστε τη γραμμή εργασιών . Οι Acer Netbooks έρχονται με πολλά εγκατεστημένα προγράμματα , και αυτά μπορεί να τρέξει στη γραμμή εργασιών , δίπλα στο ρολόι . Οποιαδήποτε ανοικτή ή τρέχει το πρόγραμμα μπορεί να παρεμβαίνει με IE 8 την εγκατάσταση , προκαλώντας τα αρχεία εγκατάστασης να γίνει διεφθαρμένη . Κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται στη γραμμή εργασιών , τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση . Κάντε δεξί κλικ στα εικονίδια και επιλέξτε " Κλείσιμο" ή "Έξοδος ".
Εικόνων Αλλαγών διαμόρφωσης
Η

ρυθμίσεις Αλλαγή στον IE 8 να εξαλείψει τα μηνύματα λάθους . Απενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων δέσμης ενεργειών κάνοντας κλικ στο " Εργαλεία" στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web . Επιλέξτε " Επιλογές Internet" και κάντε κλικ στην καρτέλα "Για προχωρημένους" . Επιλέξτε το πλαίσιο "Απενεργοποίηση εντοπισμού σφαλμάτων δέσμης ενεργειών " και κάντε κλικ στο "OK". Απεμπλακεί Active Scripting , ρυθμίσεις ActiveX και Java κάνοντας κλικ στο " Εργαλεία" και " Επιλογές Internet . " Επιλέξτε την καρτέλα "Ασφάλεια" και επιλέξτε "Default Level". Κάντε κλικ στο " OK".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα