ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να ανακτήσει τα χαμένα αρχεία

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει ποτέ έναν υπολογιστή για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα έχει βιώσει το στομάχι -ρίψη αίσθηση του να χάσει ένα σημαντικό αρχείο μέσα από το κακό κάρμα ή αλόγιστη χρήση του πλήκτρο Delete . Μερικές φορές, όμως , τι χάνεται μπορεί να βρεθεί και πάλι. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε Βικιπαίδεια Αρχείο ανάκτησης πακέτο λογισμικού
Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Εάν έχετε διαγράψει κατά λάθος το αρχείο
Η

1 Κάντε διπλό κλικ στο Recycle Bin των Windows ή το Trash του σε ένα Mac για να δείτε αν το αρχείο είναι ακόμα εκεί . 2

Εάν βρείτε το αρχείο, σύρετε στην επιφάνεια εργασίας . Για να επαναφέρετε το αρχείο στην αρχική του θέση στα Windows , κάντε κλικ στο αρχείο και επιλέξτε Επαναφορά από το μενού drop-down .
Εικόνων 3

Εάν το αρχείο δεν είναι πλέον στον Κάδο Ανακύκλωσης ή το Trash , ψάξτε για ένα αντίγραφο ασφαλείας . Αν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο που έχει τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας , επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του συστήματος για να δούμε αν είναι δυνατόν να ανακτήσει ένα αποθηκευμένο αντίγραφο του αρχείου .
Η 4

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια εμπορική χρησιμότητα αρχείο ανάκτησης που σαρώνει το δίσκο για αναγνωρίσιμα δεδομένα ( μπορείτε να αγοράσετε ένα για λιγότερο από $ 100 ) . Όταν διαγράφετε ένα αρχείο , το λειτουργικό σύστημα πιθανότατα δεν θα διαγράψει τα πραγματικά κομμάτια από το δίσκο μέχρι να τα χρειάζεται για κάτι άλλο? . Ως εκ τούτου , μπορεί να είστε σε θέση να ανακτήσει κάποια στοιχεία
5

Αν αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βοηθητικό πρόγραμμα το αρχείο ανάκτησης , μην το εγκαταστήσετε στον ίδιο δίσκο που είστε ελπίζοντας να ανακτήσει το αρχείο από , ή μπορείτε να αντικαταστήσετε τα δεδομένα που προσπαθείτε να ανακάμψει . Ξεκινήστε το λογισμικό από ένα CD - ROM ή σε δισκέτα . Και αν το κατεβάσετε απευθείας από το Internet , μην το κατεβάσετε πάνω στο δίσκο από τον οποίο θα διαγράψει το αρχείο .
Εικόνων Εάν ο σκληρός σας δίσκος συνετρίβη
Η 6

Δοκιμάστε να επιδιορθώσετε το δίσκο πρώτα με το βοηθητικό πρόγραμμα δίσκου επιδιόρθωσης που συνοδεύει το λειτουργικό σας σύστημα . Τέτοια προγράμματα .
Η 7

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει , δοκιμάστε μια εμπορική χρησιμότητα δίσκου επισκευής, αν και η επιτυχία με αυτά είναι κάπως περιορισμένη , αν δεν έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό προτού Τόσο η Microsoft όσο και της προσφοράς της Apple γνώρισαν την συντριβή .
8

Εάν ένας δίσκος φαίνεται να είναι ανεπανόρθωτη και αν τα δεδομένα είναι αρκετά πολύτιμο , μπορείτε να στείλετε ολόκληρο το δίσκο σε μια ειδικότητα υπηρεσία δίσκο ανάκτησης που θα την αποσυναρμολόγηση και ανάκτηση όσο δεδομένα όσο το δυνατόν. Αναμείνετε να πληρώσετε τουλάχιστον ένα ζευγάρι εκατό δολάρια , αν και ( πληρωτέα , ακόμη και όταν δεν ανακτούν τίποτα ) . Τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τακτικά αρχίσει να ακούγεται σαν μια καλή ιδέα ;
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα