ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων Κατάρρευση Υπολογιστών

Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ήταν ονομάζεται " δαιμόνια " - μικρό δαίμονες υπεύθυνοι για τα προβλήματα φαινομενικά ανεξήγητη αεροσκάφη . Σήμερα , δαιμόνια προτιμούν τους προσωπικούς υπολογιστές , τα οποία συχνά φαίνεται να καταρρεύσει αν τόσο πολύ να τους δώσουμε ένα αστείο βλέμμα . Παρά το γεγονός ότι μια συντριβή - απόδειξη υπολογιστή δεν έχει ακόμη κατασκευαστεί ( απλά ρωτήστε NASA ) , μπορείτε να απαλλαγείτε από τα δικά σας πιο δαιμόνια με λίγη αντιμετώπιση προβλημάτων του ασθενούς . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
δοχείο πεπιεσμένου αέρα για
υπομονή
λογισμικό προστασίας από ιούς
Κατσαβίδι
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Ελέγξτε για μια διένεξη λογισμικού
Η 1

Αν χρησιμοποιείτε κάποιο παλαιότερο πρόγραμμα σταματά ξαφνικά να λειτουργεί σωστά μετά την εγκατάσταση ενός νέου προγράμματος , δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το παλαιότερο πρόγραμμα , το οποίο μπορεί να είχε κάποια από τα αρχεία του αντικατασταθεί από το νέο . 2

Αν ο υπολογιστής σας κολλάει μετά την εγκατάσταση ενός νέου προγράμματος , όταν τόσο η ίδια όσο και ένα παλαιότερο πρόγραμμα τρέχουν , επικοινωνήστε με τους εκδότες των προγραμμάτων για να δούμε αν υπάρχουν ενημερώσεις που την αντιμετώπιση των συγκρούσεων .
εικόνων 3

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα νέο πρόγραμμα και να αρχίσετε να πάρει συγκρούσεις που δεν φαίνεται να σχετίζονται με τη λειτουργία οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα , δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε το νέο πρόγραμμα . (Βλέπε Πώς να αφαιρέσει ένα πρόγραμμα των Windows . ) Αν συνεχιστούν οι συντριβές, την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος .
Εικόνων Ελέγξτε για μια διένεξη υλικού
Η 4

Εάν ο υπολογιστής σας αρχίζει να συντρίβεται μετά προσθέσετε ένα νέο κομμάτι του υλικού , αφαιρέστε το υλικό και να απεγκαταστήσετε το ό, τι το λογισμικό που εγκαταστήσατε με αυτό . (Βλέπε Πώς να αφαιρέσει ένα πρόγραμμα των Windows . )
5

Εάν η αφαίρεση του υλικού λύνει το πρόβλημα , επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του για να δούμε αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση του προγράμματος οδήγησης που διορθώνει το πρόβλημα .

6

Εάν η αφαίρεση του υλικού δεν λύνει το πρόβλημα , είναι πιθανό ότι ορισμένα αρχεία των Windows άλλαξαν όταν έχετε εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης , τα οποία είναι τα αρχεία που επιτρέπουν ένα συγκεκριμένο κομμάτι του υλικού . Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows .
Εικόνων Ελέγξτε για υπερθέρμανση
Η 7

Προσέξτε φαινομενικά τυχαία ηλεκτρονικού υπολογιστή . Εάν έχουν την τάση να συμβεί , αφού ο υπολογιστής έχει τρέξει για λίγο , θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα της υπερθέρμανσης . Δεδομένου ότι οι υπολογιστές πάρει πιο γρήγορα , έχουν την τάση να τρέξει θερμότερος .
8

Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι οι οπές στην περίπτωση που ο υπολογιστής δεν έχουν αποκλειστεί και δεν υπάρχει καλή κυκλοφορία του αέρα γύρω από τον υπολογιστή .

9

Εάν ο υπολογιστής σας έχει έναν ανεμιστήρα , αφαιρέστε το περίβλημα του υπολογιστή με ένα κατσαβίδι , στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τον υπολογιστή για λίγο για να δούμε αν ο ανεμιστήρας γυρίζει . Αν δεν είναι , θα πρέπει να το χρησιμοποιεί ή την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αντικαταστήσει .
Η 10

Εάν το εσωτερικό της υπόθεσης υπολογιστή μοιάζει Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια του Dust Bowl , καθαρά πράγματα από την απενεργοποίηση του υπολογιστή και χρησιμοποιώντας ένα κουτί με πεπιεσμένο αέρα ( διαθέσιμο στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών ) για να φυσήξει τη σκόνη μακριά από κυκλωμάτων , τα τσιπ , τον ανεμιστήρα και οτιδήποτε άλλο που μοιάζει να είναι λερωμένος . Κενά και κουρέλια σκόνης είναι μια κακή ιδέα , όμως , γιατί μπορεί να δημιουργήσει στατικά φορτία και να πετάει τις μάρκες σας .
Εικόνων Ελέγξτε για έναν ιό

11

Αν έχετε τον ιό - την προστασία του λογισμικού , βεβαιωθείτε ότι έχει ενημερωθεί πρόσφατα . Νέοι ιοί εμφανίζονται καθημερινά .
Η 12

Εάν δεν έχετε το λογισμικό προστασίας από ιούς , να επενδύσει σε ένα πρόγραμμα που μπορεί να ανιχνεύσει και να καθαρίσετε τον σκληρό σας δίσκο .
Εικόνων

Συναφής σύστασή

Πώς να βρείτε ένα διαγραμμένο Ιστορικό ιστού σε Mac χωρίς το Time Machine

Αν χάσετε ένα σημαντικό κρίκο επειδή κάποιος διαγραφεί το ιστορικό Web στο Mac υπολογιστή σας , δεν υπάρχει λόγος για πανικό . Υπάρχουν δύο τρόποι για να ανακτήσετε μια ιστορία στο Web από το Mac σας , ακόμη και αν δεν έχετε το χρόνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του συστήματος της μηχανής . Ακολουθήστε μερικές απλές οδηγίες και πολύτιμο σύνδεσμο σας μπορούν να ανακτηθούν γρήγορα. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε Mac υπολογιστή Safari web browser, Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες Η 1 Ανοίξτ

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα