ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Σχετικά με την Αντιμετώπιση προβλημάτων Υπολογιστών

Μολονότι οι υπολογιστές βασίζονται σε πολύπλοκη τεχνολογία , η λύση για τα περισσότερα τεχνικά ζητήματα ξεκινά με τη λήψη μέτρων για να εντοπίσει το πρόβλημα . Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως "Αντιμετώπιση προβλημάτων ". Κοινά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων περιλαμβάνουν εναλλαγή διακόπτες ρεύματος , βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα , και εκτελεί μια χειροκίνητη επανεκκίνηση . Λειτουργία
Η

Η λειτουργία της αντιμετώπισης προβλημάτων του υπολογιστή είναι να διαγνώσει το πρόβλημα . Σύγχρονους υπολογιστές και το λογισμικό έρχονται με οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων που περιλαμβάνουν μέτρα που αποσκοπούν στην αποκατάσταση πιο κοινά προβλήματα του υπολογιστή .
Εικόνων Τύποι
Η

Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων του υπολογιστή , οι οποίες είναι κατηγοριοποιούνται από την πηγή του προβλήματος : υλικό, λογισμικό , και peripheral.Hardware αντιμετώπιση προβλημάτων , η πιο κοινή , επιχειρεί να διαπιστώσετε προβλήματα που σχετίζονται με τις φυσικές πτυχές του υπολογιστή . Βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων Κοινή υλικού περιλαμβάνουν το χέρι την επανεκκίνηση του υπολογιστή , αποσυνδέοντας το καλώδιο , και τη λειτουργία αντιμετώπισης προβλημάτων λογισμικού ανασυγκρότησης δίσκων utility.Computer αναφέρεται σε προγράμματα του υπολογιστή. Βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων κοινό λογισμικό περιλαμβάνει τρέξιμο το αρχείο "βοήθεια" ενός προγράμματος , εναλλαγή χρήστη σύνολο προτιμήσεων , αποκατάσταση προεπιλογές του προγράμματος , και σε ακραίες περιπτώσεις , η απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση η αντιμετώπιση προβλημάτων program.Peripheral περιλαμβάνει κάτι που είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή , συμπεριλαμβανομένων πληκτρολόγια , οθόνες , και τα ηχεία . Κοινά μέτρα για την αντιμετώπιση προβλημάτων περιφερειακών περιλαμβάνουν αποσυνδέοντας και επανασυνδέοντας στη συσκευή , τρέχει ένα βοηθητικό πρόγραμμα εγκατάστασης , και την έναρξη μια χειροκίνητη αναζήτηση υλικού .

Η Χρονοδιάγραμμα
Η

περισσότερα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων είναι πολύ απλή και θα πάρει μόνο λίγα λεπτά για να εκτελέσει . Ανάλογα με το πρόβλημα , θα πρέπει να είναι σε θέση να πάρει οπουδήποτε από πέντε έως δέκα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων . Τα πιο κοινά προβλήματα μπορούν να επιλυθούν μέσα σε μια ώρα .
Εικόνων Εκτιμήσεις
Η

Όταν παίρνετε μέτρα για την αντιμετώπιση προβλημάτων , βεβαιωθείτε ότι είναι σχετικές με το πρόβλημα . Για παράδειγμα , σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα ηχεία του υπολογιστή σας , την απεγκατάσταση του iTunes μάλλον είναι απίθανο να βοηθήσει . Ωστόσο , φροντίζοντας τα καλώδια των ηχείων που συνδέονται και επανεγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης ήχου θα ήταν καλό βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων .
Εικόνων Οφέλη
Η

Αντιμετώπιση προβλημάτων μπορεί να σας βοηθήσει να λύσει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε . Αν όχι , σίγουρα θα σας βοηθήσουν να περιγράψετε το πρόβλημα για τους ανθρώπους εξυπηρέτησης πελατών ή τους τεχνικούς υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα