ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να διαμορφώσετε έναν υπολογιστή Dell Με ένα CD πόρων

Dell είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών καθιστώντας την ποιότητα επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές με πολλαπλές διαμορφώσεις . Μερικές φορές είναι αναγκαίο να διαμορφώσετε έναν υπολογιστή, εάν το σύστημα γίνεται πολύ αργή , ασταθής ή έχει μολυνθεί με κακόβουλο λογισμικό. Η Dell παρέχει ένα CD των πόρων με τους περισσότερους από τους υπολογιστές της σε αυτή την περίσταση . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Dell Resource CDDell CD Λειτουργικό σύστημα
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

αντιγράφων ασφαλείας όλων των σημαντικών αρχείων και φακέλων . Η αναδιάταξη θα διαγράψει όλα τα αρχεία και τους φακέλους . Δημιουργήστε ένα αντίγραφο του κάτι που δεν θέλετε να χάσετε με την υποστήριξη επάνω σε έναν εξωτερικό δίσκο ή CD /DVD. 2

Τοποθετήστε το CD Λειτουργικό σύστημα και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας . Όταν σας ζητηθεί , επιλέξτε την εκκίνηση του συστήματος χρησιμοποιώντας το CD .
Εικόνων 3

Μετά την εκκίνηση του συστήματος , είναι πιθανό να σας ζητηθεί εάν θέλετε να προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε την τρέχουσα εγκατάσταση ή τη ρύθμιση των Windows . Επιλέξτε το Windows setup .
Η 4

Επισημάνετε το μεγαλύτερο διαμέρισμα του σκληρού δίσκου και πατήστε " Enter". Επιλέξτε τη μορφή και επιλέξτε " NTFS ". Ο δίσκος θα διαμορφώσετε και ο υπολογιστής της Dell θα επανεκκινήσει αυτόματα. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνεχίσετε την εγκατάσταση των Windows .
5

Τοποθετήστε το CD πόρων και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης του συστήματος . Μόλις έχετε πρόσβαση στο Internet, εκτελέστε το Windows Update για να ρυθμίσετε τα Windows με τις τελευταίες ρυθμίσεις ασφάλειας και σταθερότητας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα