ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Ένας υπολογιστής αντιμετώπιση προβλημάτων ήχου Device

Πιο επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές έρχονται με κάποια μορφή της εξόδου ήχου , αν ένα ενσωματωμένο ηχείο ή ένα εξωτερικό σύνολο των κανονικών ηχείων . Εάν δεν υπάρχει ήχος που προέρχεται από τη συσκευή ήχου σας , υπάρχουν αρκετά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορείτε να δοκιμάσετε με το υλικό και το λογισμικό στον υπολογιστή σας πριν από την πλήρη αντικατάσταση του σετ ηχείων σας . Οδηγίες
Η

1 Κλείστε το πρόγραμμα ήχου που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή και ανοίξτε ένα διαφορετικό. Δοκιμάστε να παίξετε μουσική με το για να δείτε αν υπάρχει ήχος βγαίνει από τα ηχεία σας . Re - εκκίνηση του υπολογιστή σας και δοκιμάστε ξανά το αρχικό πρόγραμμα ήχου. Απεγκαταστήσετε και να εγκαταστήσετε ξανά το αρχικό πρόγραμμα , εάν δεν λειτουργεί, αλλά άλλα προγράμματα που κάνουν . 2

Ελέγξτε το μετασχηματιστή AC καλώδιο τροφοδοσίας για τα ηχεία και να βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο σε μια ηλεκτρική πρίζα . Βεβαιωθείτε ότι το στερεοφωνικό βύσμα 3,5 - ιντσών ή το καλώδιο USB είναι συνδεδεμένο από τα ηχεία στον υπολογιστή σας . Δοκιμάστε να συνδέσετε το καλώδιο USB σε μια διαφορετική θύρα USB .
Εικόνων 3

Βεβαιωθείτε ότι το κουμπί έντασης στα ηχεία δεν είναι ενεργοποιημένη σε όλη τη διαδρομή προς τα κάτω . Ελέγξτε αν η πλευρά του φορητού σας υπολογιστή ή το πληκτρολόγιο στην επιφάνεια εργασίας σας έχει το δικό του χειριστήριο έντασης , και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο . Κάντε κλικ στο κουμπί " Start" στο κάτω μέρος της επιφάνειας εργασίας του υπολογιστή σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο "Control Panel ". Επιλέξτε " Συσκευές ήχου " από τη λίστα των επιλογών και , στη συνέχεια, ελέγξτε για να δείτε αν η συσκευή έχει ρυθμιστεί σε σίγαση .
Η 4

Πλοήγηση προς τα πίσω στον Πίνακα Ελέγχου και στη συνέχεια επιλέξτε "Διαχείριση Συσκευών ". Κάντε κλικ στο σύμβολο συν δίπλα στο " Συσκευές ήχου " και , στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην κάρτα ήχου που αναδύεται . Επιλέξτε " Ακίνητα " για να εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο . Ελέγξτε κάτω από το "Status " γραμμή για να δείτε αν λέει "Αυτή η συσκευή λειτουργεί σωστά . " Επιλέξτε την επιλογή να κατεβάσετε ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης συσκευής , εάν εμφανίζει οποιαδήποτε άλλη αναφορά κατάστασης .
5

αγοράσετε μια νέα κάρτα ήχου , αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί σωστά μετά τη λήψη ενός νέου προγράμματος οδήγησης συσκευής . Αποσυνδέστε όλα τα καλώδια από το πίσω μέρος του υπολογιστή σας και να το θέσει από την πλευρά του . Αφαιρέστε τις περιπτώσεις βίδες με ένα κατσαβίδι και αφαιρέστε το πλαϊνό πάνελ . Τραβήξτε προς τα έξω την παλιά κάρτα ήχου και να θέσει το νέο στη θέση του . Σύρετε το κάλυμμα πίσω και στη συνέχεια να θέσει τις βίδες πίσω για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα