ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να καθαρίσετε την φυσική μνήμη σε έναν υπολογιστή

φυσική μνήμη του υπολογιστή σας είναι ο τόπος όπου οι πληροφορίες αποθηκεύονται προσωρινά , όπως ο υπολογιστής σας εκτελεί προγράμματα . Η φυσική μνήμη είναι ένα άλλο όνομα για τη μνήμη τυχαίας προσπέλασης ( RAM ) και το περισσότερο από αυτό που έχετε , τόσο πιο γρήγορα τα πράγματα που συνήθως τρέχουν . Οδηγίες
Η 1

Ο απλούστερος τρόπος για να καθαρίσετε τη φυσική μνήμη σας είναι να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας . Η φυσική μνήμη αποθηκεύει πληροφορίες μόνο ενώ ο υπολογιστής σας βρίσκεται σε λειτουργία, έτσι ώστε να εκκαθαρίζονται αυτόματα κάθε φορά που ανοίγετε τον υπολογιστή σας . 2

Εάν παρατηρήσετε ότι ο υπολογιστής σας είναι μονίμως τρέχει αργά , μπορεί να έχετε περιττά εφαρμογές τρέχουν στο background . Οι εφαρμογές αυτές επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας με τη λήψη χώρο στη μνήμη και , επομένως, αφήνοντας λιγότερο για άλλες εφαρμογές να χρησιμοποιούν . Ελέγξτε για να δείτε πόσες εφαρμογές τρέχουν και να απενεργοποιήσετε κάποια, αν είναι απαραίτητο .
Εικόνων 3

Εάν χρησιμοποιείτε Windows , υπάρχει μια συντόμευση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τη μνήμη σας χωρίς να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας . Ελέγξτε την ενότητα συνδέσεις για λεπτομέρειες .
Η 4

Αν έχετε καθαρίσει φυσική μνήμη σας και να κλείσει τις περιττές προγραμμάτων και ο υπολογιστής σας εξακολουθεί να είναι υποτονική , τότε μπορεί να είναι χρόνος να αυξήσετε τη μνήμη του υπολογιστή σας . Υπάρχουν πολλές εταιρείες που πωλούν μνήμη , έτσι κατάστημα γύρω για την καλύτερη διαπραγμάτευση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα