ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να δημιουργήσετε το Windows Media Center στα Windows 7

Windows Media Center σας επιτρέπει να δείτε τις φωτογραφίες σας , να ακούσετε μουσική , να παρακολουθήσετε τηλεόραση και βίντεο στον υπολογιστή σας . Εάν δεν έχετε διαμορφώσει τις ρυθμίσεις για το Windows Media Center , θα πρέπει να ρυθμίσετε το πρόγραμμα για τη βέλτιστη χρήση . Αφού έχετε το πρόγραμμα που έχει συσταθεί , θα είναι σε θέση να απολαύσουν ζωντανά στο Διαδίκτυο ραδιοφωνικές μεταδόσεις και να κάνει άλλα πράγματα, όπως το χρονοδιάγραμμα και να καταγράφει ζωντανά τηλεοπτικές εκπομπές , να δημιουργήσετε παρουσιάσεις και προβολή βίντεο στο σπίτι από τον υπολογιστή σας . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start ", επιλέξτε " Όλα τα προγράμματα " και επιλέξτε " Windows Media Center" από το μενού . Κάντε κλικ στο " Συνέχεια" στη σελίδα υποδοχής . Επιλέξτε το "Custom" επιλογή ρύθμισης . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next " για να συνεχίσετε . 2

Επιλέξτε το κουμπί επιλογής δίπλα στο " Ναι , θα ήθελα να ενταχθούν " , αν θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα βελτίωσης του Windows Media Center . Λάβετε υπόψη ότι η Microsoft θα είναι σε θέση να συλλέξουμε τη διεύθυνση IP σας και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε να παρακολουθήσετε και να κάνετε ενώ είστε χρησιμοποιώντας το Windows Media Center , αν το κάνετε αυτό . Αν δεν θέλετε να , επιλέξτε την επιλογή " Όχι, ευχαριστώ " και κάντε κλικ στο κουμπί " Next" .
Εικόνων 3

Επιλέξτε το κουμπί για την επιλογή " Ναι" στην ενότητα Βελτιωμένη αναπαραγωγή παράθυρο. Πατήστε το κουμπί " Next" . Σχετικά με τον προαιρετικό παράθυρο εγκατάστασης , επιλέξτε την επιλογή "Βελτιστοποίηση πώς τα Windows Media Center στην οθόνη μου . " Κάντε κλικ στο κουμπί " Next" .
Η

4 Επιλέξτε τις ρυθμίσεις οθόνης σας . Επιλέξτε το κουμπί για την επιλογή " Ναι , βλέπω τον οδηγό σχετικά με τις προτιμητέες οθόνη μου " αν έχετε μία μόνο οθόνη που είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή σας . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next" . Στο παράθυρο Εντοπισμός σας Τύπος Οθόνης , επιλέξτε την επιλογή για τον τύπο της οθόνης ή να ελέγχει ότι είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σας . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next" .
5

μια επιλογή για το πλάτος της οθόνης σας . Επιλέξτε το κουμπί επιλογής δίπλα είτε στην επιλογή "Standard " ή " Widescreen " και κάντε κλικ στο κουμπί " Next" .
Η 6

Επιβεβαιώστε την ανάλυση οθόνης που το Windows Media Center έχει εντοπιστεί . Επιλέξτε το κουμπί δίπλα στην επιλογή " Ναι . " Κάντε κλικ στο κουμπί " Next" .
Η 7

Επιλέξτε την επιλογή " Ρύθμιση των ηχείων μου . " Κάντε κλικ στο κουμπί " Next" . Επιλέξτε το κουμπί δίπλα στην επιλογή για τον αριθμό των ηχείων που ταιριάζει με τη ρύθμιση των ηχείων σας . Κάντε κλικ στο κουμπί "Test" για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ακούσετε ήχο που προέρχεται από τα ηχεία .
8

Επιλέξτε το κουμπί δίπλα στην επιλογή " άκουσα ήχο από όλα τα ηχεία μου» μετά από τη δοκιμή σας ομιλητές να συνεργαστεί με το Windows Media Center.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα