ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τι μπορεί να επιβραδύνει τον υπολογιστή

; Υπολογιστές επιβραδύνει για πολλούς λόγους , μερικοί από τους οποίους είναι εύκολο να καθοριστεί . Σε ορισμένες περιπτώσεις , η επιβράδυνση είναι προσωρινή , και αυτό μπορεί να ξεπεραστεί με την επανεκκίνηση του υπολογιστή . Σε άλλες περιπτώσεις , η επιβράδυνση οφείλεται σε προβλήματα του υλικού που πρέπει να καθοριστεί πριν ο υπολογιστής μπορεί να πάει πίσω για να λειτουργεί στις καλύτερες στιγμές της . Πρόληψη /Λύση
Η

Spyware , adware και malware είναι ο νούμερο ένα λόγος για έναν υπολογιστή επιβραδύνεται. Τα περισσότερα προγράμματα spyware εγκαθίσταται αυτόματα όταν οι άνθρωποι επισκέπτονται μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα ή να χρησιμοποιήσετε ορισμένες freeware προγράμματα , αλλά μπορούν εύκολα να εντοπιστεί και να σβηστεί με ένα πρόγραμμα antispyware .
Εικόνων Λειτουργία
Η

προσθήκη και διαγραφή προγραμμάτων όλη την ώρα μπορεί να οδηγήσει σε κατακερματισμό , μια απόσταση ή διασπορά των αρχείων που προκαλεί ακαταστασία στη μνήμη και σκληρό δίσκο του υπολογιστή . Όπως ακαταστασία αυξάνει , ο υπολογιστής έχει έναν σκληρότερο χρόνο βρίσκοντας τα σωστά αρχεία και , ως εκ τούτου , να επιβραδύνει .

Η Αναγνώριση
Η

ένα απασχολημένο σύστημα εκκίνησης ( προγράμματα που εμφανίζονται στο δίσκο του συστήματος ) μπορεί να φράξει RAM του υπολογιστή που προκαλεί το όλο σύστημα να επιβραδύνει .
εικόνων Επιδράσεις
Η

προγράμματα Media , όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για να παίξει MP3s , να παρακολουθήσετε ένα DVD ή να εκτελέσετε ένα παιχνίδι , μπορεί να επιβραδύνει τον υπολογιστή , ειδικά τα παλαιότερα μοντέλα που δεν έχουν αρκετή μνήμη RAM για να έχουν όλα τα συστήματα πολυμέσων λειτουργεί στη μέγιστη ικανότητα .
εικόνων εμπειρογνωμόνων Insight

μια ξαφνική επιβράδυνση μπορεί να οφείλεται σε πολλά προγράμματα που ανοίγουν ή το τρέξιμο ταυτόχρονα ή χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα που απαιτεί πολλή μνήμη για το έργο , όπως είναι η περίπτωση ορισμένων παιχνιδιών ή ένα antivirus εκτέλεση μιας σάρωσης ελέγχου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα