ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να κάνει ένα Fan Υπολογιστών Ταχύτερη

Ένα γρήγορο τρέξιμο ανεμιστήρας του υπολογιστή δροσίζει τον υπολογιστή σας και έχει ως στόχο να κρατήσει το δροσερό υπολογιστή , ανά πάσα στιγμή . Τα παρακάτω βήματα σας δείχνουν πώς να το πετύχουν αυτό χωρίς να επηρεάζει την ταχύτητα του επεξεργαστή , αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο . Είναι βασίζεται στην παραδοχή ότι, αν ο ανεμιστήρας λειτουργεί συνεχώς , η CPU δεν θα έχουν την ευκαιρία να υπερθερμανθεί και , ως εκ τούτου , ο ανεμιστήρας δεν είναι ποτέ τεθεί σε μια "κατάσταση καλύψουν τη διαφορά. " Οδηγίες
Η 1

Δείτε το "Control Panel" από το μενού Έναρξη . 2

Επιλέξτε " Επιδόσεις και Συντήρηση ".
Εικόνων 3

Επιλέξτε την επιλογή " Εξοικονόμηση ενέργειας " .
Η

4 Εντοπίστε την κλίμακα δίπλα στο " Μέθοδος ψύξης" και σύρετέ το στη μέση για " Performance ". Αυτή η επιλογή θα χρησιμοποιήσουν τον ανεμιστήρα ψύξης για να διατηρούν συνεχώς τον υπολογιστή δροσερό? Ωστόσο, μόνο επιβραδύνει την CPU αν είναι απαραίτητο. ( Σημείωση : Εάν σύρετε την κλίμακα στη ρύθμιση "Maximum Performance" , ο ανεμιστήρας θα ενεργοποιηθεί μόνο όταν η θερμοκρασία αυξάνεται η ταχύτητα της CPU δεν επηρεάζεται παρά πολύ , αλλά με τη χρήση αυτής υψηλή ρύθμιση , θα θυσιάσει την ψύξη της CPU σε ένα γρηγορότερο . ποσοστό . )
5

Κάντε κλικ στο κουμπί "Apply" .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί " OK" στο prompt για να βγείτε . Και αν σας ζητηθεί δύο φορές , κάντε κλικ στο " OK " ξανά για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις και να πραγματοποιήσετε έξοδο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα