ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να ελευθερώσετε CPU Space σε έναν υπολογιστή

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι μνήμης σε έναν υπολογιστή : ο χώρος στο δίσκο , όπου είναι αποθηκευμένα όλα τα δεδομένα σας , και η CPU ( κεντρική μονάδα επεξεργασίας ) χώρο , ή RAM ( μνήμη τυχαίας προσπέλασης ) , η οποία επηρεάζει το πόσο πολλά προγράμματα που μπορείτε να εκτελέσετε ταυτόχρονα . Όσο περισσότερο χώρο CPU που έχετε , τα περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα σε έναν υπολογιστή . Πάρα πολλά προγράμματα που εκτελούνται ταυτόχρονα , ή να έχουν μια ενιαία αίτηση χρησιμοποιώντας μέχρι άφθονο χώρο CPU σας , μπορεί να προκαλέσει τον υπολογιστή σας για να επιβραδύνει ή να καθυστερεί. Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε τον Task Manager πατώντας το πλήκτρο "Ctrl ", " Alt " και "" πλήκτρα ταυτόχρονα , ή με δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών σας και επιλέξετε " Del Task Manager. "

2

Κοιτάξτε μέσα από τη λίστα των προγραμμάτων που τρέχουν κάτω από το "Εφαρμογές" καρτέλα . Αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα τρέχει που δεν χρειάζεστε ή θέλετε , κάντε κλικ στο όνομα του προγράμματος και κάντε κλικ στο κουμπί " End Task . "
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Διεργασίες" καρτέλα και μετακινηθείτε μέσα από το κατάλογο των διεργασιών . Μπορείτε να κάνετε κλικ στο " Χρήση Mem » για την κατηγοριοποίηση των διαδικασιών με πόση μνήμη RAM είναι ανάληψη . Μπορείτε να τερματίσετε μια διαδικασία πατώντας πάνω της και κάνοντας κλικ στο " Τέλος διεργασίας ", αλλά να είναι πολύ προσεκτικοί για να γίνει αυτό . Διαδικασίες για τους τελικούς μόνο αν ξέρετε τι κάνετε .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα