ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να ανακτήσετε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Exchange

Microsoft Exchange προσφέρει enterprise- class email και αποστολής μηνυμάτων για τους οργανισμούς . Κάθε λογαριασμός Exchange έχει ρυθμιστεί με μια κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμεύει ως προεπιλεγμένη επαφής για το χρήστη . Μπορείτε να δείτε ποια είναι η κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα χρήστη του Exchange είναι , αρκεί να έχουν πρόσβαση στο διακομιστή . Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απαραίτητη για να ρυθμίσετε τις υπηρεσίες του Exchange και να εκτελέσει διοικητικές αλλαγές στο λογαριασμό σας . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη " και πληκτρολογήστε "Διαχείριση του Microsoft Exchange . " 2

Κάντε κλικ στο όνομα του Exchange Server σας και να εισάγετε ένα έγκυρο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για ένα e-mail διεύθυνση στο λογαριασμό σας .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο σύμβολο " + " δίπλα στο " Υπηρεσίες μου " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . "
Η

4 Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο " κύριο Λογαριασμό Settings" του πίνακα και να κοιτάξουμε δίπλα στο " Primary λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . " Αυτή είναι η κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αυτόν το λογαριασμό .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα