ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Thinkpad T61 Rescue & Recovery

Malware , ιούς και τη διαφθορά του συστήματος μπορεί να προκαλέσει έναν υπολογιστή να τρέχει σωστά ή όχι εκκίνησης . Η IBM /Lenovo Thinkpad 61 φορητό υπολογιστή έρχεται με ένα βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται Rescue and Recovery ένα κουμπί που επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων ή ολόκληρου του σκληρού δίσκου , επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων ή ένα πλήρες δίσκο και να επαναφέρετε τον υπολογιστή στις εργοστασιακές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις . Το βοηθητικό πρόγραμμα μπορεί να προσεγγιστεί μέσα από τα Windows ή από ένα προ - Περιβάλλον Λειτουργικού Συστήματος , εάν τα Windows δεν θα φορτωθεί . Οδηγίες
Από τα Windows
Η

1 Πιέστε το μπλε πλήκτρο " ThinkVantage " για να ξεκινήσει Rescue and Recovery . Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows , κάντε κλικ στο κουμπί " Όλα τα προγράμματα ", επιλέξτε " ThinkVantage και κάντε κλικ στο" Rescue and Recovery ". 2

Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη Σύνθετη Rescue and Recovery " για να ξεκινήσει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του σκληρού οδηγείτε . Κάντε κλικ στο " Back -up σκληρό σας δίσκο . " θα σας ζητηθεί να δώσει το αντίγραφο ασφαλείας το όνομα . Χρησιμοποιήστε ένα όνομα που θα εντοπίζονται εύκολα, αν χρειαστεί να επαναφέρετε τον υπολογιστή , όπως το " Full backup 25 του Νοέμβρη του 2010 . " Κάντε κλικ στο " OK . " θα δείτε " μην την Power Off Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας . " Κάντε κλικ στο" OK . " Το αντίγραφο ασφαλείας θα αρχίσει .
εικόνων 3

Open Rescue and Recovery και κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη Σύνθετη διάσωσης και Recovery "για να επαναφέρετε το σκληρό δίσκο . Κάντε κλικ στο" Επαναφορά συστήματος σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας . " Κάντε κλικ στο" Επαναφορά μου ολόκληρο το σκληρό δίσκο , συμπεριλαμβανομένων όλων των προσωπικών δεδομένων και ρυθμίσεων από ένα αντίγραφο ασφαλείας . " Κάντε κλικ στο κουμπί " Next " .
Η 4

Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας που θέλετε να επαναφέρετε . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να κάνετε backup πριν από την αποκατάσταση της και κάντε κλικ στο " Next". Επιλέξτε " Διατήρηση Windows μου ταυτότητα χρήστη και κωδικός πρόσβασης" και κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
Φτηνές 5

Κάντε κλικ στο " Συνέχεια" όταν βλέπεις " μην απενεργοποιείτε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας . " Η διαδικασία επαναφοράς θα ξεκινήσει .
εικόνων από την Προ - Περιβάλλον Λειτουργικού Συστήματος

6

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή για να επαναφέρετε το φορητό υπολογιστή . Όταν η " Thinkpad " λογότυπο είναι στην οθόνη , πατήστε το μπλε κουμπί " ThinkVantage " . Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη Σύνθετη Rescue and Recovery ".
Η 7

Επιλέξτε "Επαναφορά του συστήματός σας . " Κάντε κλικ στο " Επαναφορά μου ολόκληρο το σκληρό δίσκο , συμπεριλαμβανομένων όλων των προσωπικών δεδομένων και ρυθμίσεων από ένα αντίγραφο ασφαλείας . " Κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Εάν θέλετε να επαναφέρετε ένα υπάρχον αντίγραφο ασφαλείας , επιλέξτε το όνομα στο αντίγραφο ασφαλείας και κάντε κλικ στο "Next ". Εάν θέλετε να επαναφέρετε το φορητό υπολογιστή στην αρχική εργοστασιακές ρυθμίσεις , επιλέξτε " Backup Sysprep Base " και κάντε κλικ στο " Next ".
8

Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πριν από την αποκατάσταση της και κάντε κλικ " Next". Επιλέξτε " μην Διατηρήστε Windows μου ταυτότητα χρήστη και κωδικός πρόσβασης" και κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Η διαδικασία επαναφοράς θα ξεκινήσει .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα