ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Adobe 3 θέματα με το Microsoft XP

Adobe Creative Suite 3 είναι συμβατό με τα Windows XP , αν και άλλο λογισμικό και ορισμένες ρυθμίσεις του υλικού μπορεί να προκαλέσει ακόμα προβλήματα κατά την εγκατάσταση ή την εκτέλεση της σουίτας . Θέματα που μπορούν να προκύψουν λόγω της έλλειψης ενημερώσεων του συστήματος , ενημερώσεων λογισμικού ή μη συμβατό υλικό . Ενημερώσεις
Η

Αν και το Adobe Creative Suite 3 τρέχει σε XP , CS3 υποστηρίζει μόνο επίσημα συστήματα που τρέχουν το 2 ενημερωμένη έκδοση του Service Pack και νεότερα . Εάν το σύστημα δεν έχει αυτήν την ενημερωμένη έκδοση , το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της Microsoft πριν από την εγκατάσταση της σουίτας για να διασφαλιστεί η συμβατότητα.
Εικόνων Απαιτήσεις
Η

Το λογισμικό απαιτεί επίσης ένα Pentium 4 ή ισοδύναμος επεξεργαστής , 1 GB μνήμης RAM και 5 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο . Περιλαμβάνονται εφαρμογές όπως το Photoshop και το Premiere κάνουν εκτεταμένη χρήση της μνήμης RAM του συστήματος . Συστήματα με μόνο το προτεινόμενο ποσό ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα απόδοσης κατά την εργασία με τα μεγαλύτερα αρχεία φωτογραφιών και βίντεο . Εγκαταστήστε περισσότερη μνήμη RAM για να ανακουφίσει αυτά τα ζητήματα .

Η Λογισμικό Συγκρούσεις
Η

Ορισμένα λογισμικά και αυτόματη εκκίνηση υπηρεσίες που τρέχουν σε XP μπορεί να παρεμβαίνει με την εγκατάσταση του Adobe Creative Suite 3 . Η Adobe συνιστά να απενεργοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες εκκίνησης χρησιμοποιώντας το " msconfig " επιλογή γραμμής εντολών και επανεκκίνηση σε αυτό το ελάχιστο περιβάλλον πριν από την εγκατάσταση του λογισμικού Adobe .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα