ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Δεν μπορώ να Εντελώς Κατεβάστε τα αρχεία MP3

Με την εμφάνιση των peer-to -peer (P2P) δίκτυα και άλλες επιλογές ψηφιακής λήψης, το κατέβασμα αρχείων MP3 είναι κοινή . Όταν το κατέβασμα αρχείων MP3 , ο υπολογιστής σας συνδέεται με ένα διακομιστή μέσω του Διαδικτύου και κατεβάζει τα αρχεία στο σκληρό σας δίσκο . Εάν η λήψη πρόοδό σας σταματά πριν τα αρχεία MP3 σας είναι πλήρως κατεβάσει , τρεις κοινές εμφανίσεις θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα . Οδηγίες
Απώλεια σύνδεσης στο Internet /Απώλεια σύνδεσης με διακομιστή

1

Ακύρωση τρέχουσα λήψη . 2

Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο MP3 που δεν κατεβάσετε όλα τα τρόπο .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο "Save As ".
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί " Αποθήκευση" για να ξεκινήσει η λήψη του αρχείου και πάλι . Μερικές φορές , η σύνδεσή σας στο Internet μπορεί να κόψει μέσα και έξω , λόγω της κακής κατάστασης σύνδεσης ή υπερφόρτωση του διακομιστή από τον οποίο να κατεβάζετε αρχεία . Αυτό διακόπτει προσωρινά ή /και να διακόπτει τη σύνδεσή σας στο Internet και να σταματήσει τις λήψεις σας που είναι ακόμα σε εξέλιξη . Προσπάθεια για να κατεβάσετε το αρχείο MP3 και πάλι, ενώ έχετε μια σταθερή σύνδεση με το Internet . Εάν και πάλι δεν μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο MP3 , ακόμη και με μια σταθερή σύνδεση στο Internet , δοκιμάστε ξανά αργότερα . Διακομιστή του οικοδεσπότη μπορεί να υπερφορτωθεί με πάρα πολλούς ανθρώπους που προσπαθούν να κατεβάσετε το ίδιο αρχείο ταυτόχρονα .
Εικόνων Εγκαταστήστε ένα Download Manager
5

Πηγαίνετε σε μια ιστοσελίδα που προσφέρει τη λήψη του download manager , όπως το Free Download Manager , Internet Download Manager ή Orbit Downloader ( βλ. Πόρων ) . Λήψη διαχειριστές διαχειρίζονται αυτόματα προσπάθησε λήψεις σας . Εάν αποσυνδεθεί η σύνδεσή σας στο Internet , για οποιονδήποτε λόγο , διευθυντής κατεβάσετε σας reattempts αυτόματα να κατεβάσετε οποιαδήποτε παύση ή διακόπτεται λήψεις φορά σύνδεσή σας στο Internet επανασυνδέεται . Εάν ο διακομιστής του ξενιστή είναι απασχολημένος , διαχειριστής λήψης σας θα επανασυνδεθείτε με το διακομιστή μόλις ανοίγει και να προσπαθήσει και πάλι διακόπτεται λήψεις σας .
Η 6

Ελέγξτε τις απαιτήσεις συστήματος για το πρόγραμμα διαχείρισης λήψης κάνετε εγκατάσταση και βεβαιωθείτε έχετε το απαιτούμενο ελάχιστο χώρο στο σκληρό δίσκο , μνήμη και οποιεσδήποτε άλλες απαιτήσεις του συστήματος .
Η 7

Κατεβάστε τον υπεύθυνο λήψης.
8

Ανοίξτε το αρχείο εγκατάστασης του διαχειριστή κατεβάσετε (συνήθως ένας αρχείο. exe ) και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το διαχειριστή κατεβάσετε στο σκληρό σας δίσκο .
εικόνων Αναβάθμιση σε Internet υψηλής ταχύτητας
Η 9

Επικοινωνήστε με την υπηρεσία σας στο Internet πάροχος καλώντας γραμμή εξυπηρέτησης πελατών του.
Η 10

Ζητήστε να μιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων .
Η 11

Αναβαθμίστε την τρέχουσα υπηρεσία σας στο Internet με υψηλές ταχύτητες , πακέτο ευρυζωνικών υπηρεσιών . Αργές συνδέσεις στο Internet , όπως η dial- up , να κατεβάζουν αρχεία με πιο αργό ρυθμό , γεγονός που οδηγεί σε μια μεγαλύτερη πιθανότητα ότι η σύνδεσή σας θα "time out ", ή αποσυνδεθείτε λόγω της έλλειψης προόδου . Αναβάθμιση σύνδεσή σας στο Internet σε μια υπηρεσία υψηλής ταχύτητας επιταχύνει την ταχύτητα λήψης και μειώνει την πιθανότητα των downloads σας χρονισμού έξω .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα