ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να καθορίσει ένα Συνετρίβη Υπολογιστών

Οι υπολογιστές είναι ατελή μηχανήματα . Έγγραφα κοντά , τα προγράμματα αποτυγχάνουν και συντριβή συστημάτων . Καθορισμός συνετρίβη υπολογιστή συχνά δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο , εκτός και αν υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα . Τα καλά νέα είναι ότι η επικράτηση των ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει οδηγήσει σε επικράτηση των καταστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών - επισκευή , οπότε αν το πρόβλημα είναι σοβαρό , μπορείτε να καλέσετε σε ένα από αυτά για βοήθεια . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
σκόνης κουρέλι
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Εάν ο υπολογιστής σας θα κάνει επανεκκίνηση , χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα προβολής συμβάντων για να ελέγξετε όλα τα αρχεία ή εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σε η περίοδος πριν από τη συντριβή . Απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Start ", πηγαίνετε στον Πίνακα Ελέγχου , κάντε κλικ στο "Σύστημα" και έπειτα στο " Εργαλεία διαχείρισης ". Από εκεί , κάντε διπλό κλικ στο " Event Viewer , " πηγαίνετε στο " Αρχεία καταγραφής των Windows " και κάντε κλικ στο "System Tab . " Έλεγχος για τα σύμβολα σφάλματος , η οποία μπορεί να περιλαμβάνουν κόκκινα θαυμαστικά . Αυτό θα δείξει ποια προγράμματα μπορεί να προκάλεσε τη συντριβή . 2

Εάν ένα πρόγραμμα δεν φταίει για αυτό, ανοίξτε τον πύργο του υπολογιστή σας ( αν είναι ένα desktop ) για να καθαρίσετε τον ανεμιστήρα . Ακολουθήστε το εγχειρίδιο οδηγιών για τον υπολογιστή σας για να καταλάβω πώς να ανοίξει τον πύργο . Μόλις εντοπίσετε τον ανεμιστήρα , το καθαρίσετε με ένα πανί . Η σκόνη είναι ένα σημαντικό πρόβλημα , και μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση κατά καιρούς .
Εικόνων 3

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ενέργειας για τον υπολογιστή σας , όπως ότι η προσφορά μπορεί να πεθάνουν λόγω φθοράς . Σκληρό δίσκο σας μπορεί να είναι το πρώτο θύμα της έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας , οπότε να είστε προσεκτικοί .
Η 4

Ελέγξτε τους οδηγούς σας για οποιαδήποτε και όλα τα σφάλματα . Κάντε κλικ στο κουμπί "Start " και στη συνέχεια " Πίνακας Ελέγχου". Κάντε κλικ στην επιλογή "System" και , στη συνέχεια, την καρτέλα " Υλικό " . Κάντε κλικ στο " Διαχείριση Συσκευών" για να φέρει μια πλήρη λίστα των προγραμμάτων οδήγησης σας? Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε "Ιδιότητες" για να αντιμετωπίσετε τους οδηγούς σας . Λάθη θα εμφανιστούν είτε μέσω κίτρινο "X" ή ένα θαυμαστικό . Αυτά μπορεί να βοηθήσει εντοπίσουμε την αιτία της συντριβής .
5

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα και ο υπολογιστής σας δουλεύει μια χαρά , η συντριβή μπορεί να ήταν ένα one-time εμφάνιση . Αλλά αντίγραφα ασφαλείας οποιαδήποτε και όλα τα αρχεία , ακριβώς για να είναι στην ασφαλή πλευρά . Εάν αυτό συμβεί πάλι , επικοινωνήστε με έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών - επισκευή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα