ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Ορισμός Διαγνωστικών Κωδικοποίηση

Όσο οι καταναλωτές προτιμούν τα προϊόντα που αγοράζουν και τη χρήση απλά θα λειτουργήσει χωρίς κανένα πρόβλημα , τα προϊόντα δυσλειτουργία . Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό όσο ένα χαλαρό κάρτα μνήμης RAM σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ή σοβαρή βλάβη στη μετάδοση σε ένα αυτοκίνητο . Ευτυχώς , για να επιταχυνθεί η διαδικασία της επισκευής , πολλές σύγχρονες μηχανές περιλαμβάνουν τον προγραμματισμό για τη λήψη διαγνωστικών κωδικών . Σκοπός
Η

Διαγνωστικό κωδικοποίηση χρησιμοποιείται για τον εξορθολογισμό αντιμετώπιση προβλημάτων εντοπίζοντας την πηγή του προβλήματος . Αντί η αντιμετώπιση προβλημάτων που έχει να παίξει ντετέκτιβ , σπρώχνει και σπρώξιμο της συσκευής για να προσπαθήσουμε και να πάρει το προβάδισμα ως προς το τι μπορεί να είναι λάθος , διαγνωστικούς κωδικούς αφήστε τη συσκευή να πει όποιος χρησιμοποιεί , ή την επισκευή, το τι ακριβώς πηγαίνει στραβά . Ενώ μερικοί legwork μπορεί να εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να καταλάβω γιατί ένα συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται , αυτό ενημερώνει τον χρήστη ή τον τεχνικό πού να αρχίσω .
Εικόνων Χρήσεις
Η

Διαγνωστικό κωδικοποίηση μπορεί να είναι χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συσκευή που τροφοδοτείται από το λογισμικό , το οποίο οι σχεδιαστές μπορούν να προγραμματίσουν να ρίξει διαγνωστικών κωδικών σε συγκεκριμένες περιπτώσεις . Οι σχεδιαστές λογισμικού μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους κωδικούς για να αντιμετωπίσετε το δικό τους λογισμικό , όπως οι μηχανικοί πίσω από τα λειτουργικά συστήματα υπολογιστών, hardware υπολογιστών , ψηφιακές περιφερειακά , ή ακόμη και για τα οχήματα με κινητήρα για να πιάσει τα προβλήματα νωρίς και να επισπεύσει τις επισκευές .
Εικόνων
Η απόκτηση κώδικες
Η

Διαγνωστικά κώδικες διαφέρουν από θέση σε θέση . Κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έχει το δικό του σύνολο των διαγνωστικών κωδικών , όπως κάνει κάθε λειτουργικό σύστημα , πρόγραμμα , ή ένα σύνολο υλικού . Οι χρήστες ή επαγγελματίες τεχνικούς , πρέπει να λάβει το φύλλο αναφοράς που λέει τι σημαίνει το κάθε διαγνωστικό κώδικα από τον κατασκευαστή του προϊόντος .
Εικόνων απόκτηση Κώδικες
Η

διαφορετικές κατηγορίες συσκευών μπορούν να προσφέρουν διαγνωστικές κωδικούς σε διάφορες μόδες . Για παράδειγμα, το λογισμικό λειτουργικών συστημάτων μπορεί να εμφανίσει απλά ένα διαγνωστικό κώδικα , όταν παρουσιάζεται ένα σφάλμα . Για μηχανοκίνητα οχήματα , οι τεχνικοί χρειάζονται μια ειδική συσκευή για τη διασύνδεση με τον υπολογιστή του κινητήρα και να ανακτήσετε τους κωδικούς διαγνωστικού . Hardware σε προσωπικούς υπολογιστές μπορούν επίσης να επιφέρουν διαγνωστικών κωδικών των εντύπων μοναδικούς ήχους που υποδηλώνουν προβλήματα υλικού που συναντούν κατά την εκκίνηση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα