ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τι προκαλεί Laptop μου να πάρει ντάμπινγκ από το Διαδίκτυο κάθε πέντε έως 10 Λεπτά

; Προβλήματα με συνδέσεις στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι απογοητευτικό , ιδιαίτερα όταν συμβαίνουν συχνά . Όταν παίρνουν αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ από το Διαδίκτυο κάθε 5 έως 10 λεπτά , μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με συνομιλίες βίντεο , κλήσεις VOIP , downloads αρχείων και βίντεο συνεχούς ροής . Πριν επικοινωνήσετε με την υπηρεσία παροχής Internet , να λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σύνδεσης για τη δική σας . Router Θέση
Η

Εάν χρησιμοποιείτε ένα ασύρματο δίκτυο Internet για το laptop σας , η θέση του router μπορεί να είναι υπεύθυνη για την έλλειψη του σήματος . Ένας router που είναι πολύ μακριά από το φορητό υπολογιστή μπορεί να προκαλέσει ένα σήμα για να έρχονται και παρέρχονται? Δοκιμάστε να μετακινήσετε πιο κοντά για να δούμε αν το πρόβλημα σταματά. Τα μεταλλικά αντικείμενα και πυκνή τοίχους παρεμβαίνει με ένα ασύρματο σήμα , προκαλώντας διακοπές στην εξυπηρέτηση . Εάν ο δρομολογητής σας είναι κοντά σε ένα τοίχο από τούβλα , ένα καλοριφέρ ή ακόμα και μια αρχειοθήκη , η θέση μπορεί να είναι υπεύθυνη για την έλλειψη ενός σήματος .
Εικόνων Wireless Παρεμβολές
Η

Πολλά κοινές οικιακές συσκευές χρησιμοποιούν ασύρματα σήματα για επικοινωνία ? αν έχετε πολλά ασύρματα σήματα σε μια περιοχή , μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το Internet . Κινητά τηλέφωνα , ασύρματα γραμμές της γης , ακόμα και ανοιχτήρια πορτών γκαράζ είναι όλοι εν δυνάμει ένοχοι . Η πιο κοντά τις ασύρματες συσκευές , το πιο πιθανό είναι να έχετε παρεμβολές στο σήμα . Απενεργοποιήστε ή μετακινήστε όλες τις άλλες ασύρματες συσκευές για τη δοκιμή για τη βελτίωση της σταθερότητας σας στο Internet .

Η Προβλήματα Hardware
Η

Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Internet μέσω ενός καλώδιο ethernet , το πρόβλημα στο σήμα μπορεί να έχει να κάνει με το router σας ή την υπηρεσία σας στο Internet . Κατεστραμμένα συνδέσεις του καλωδίου μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές στο σήμα , τόσο μεταξύ του υπολογιστή και router και μεταξύ router και στην υποδοχή του καλωδίου ή pone . Εάν χρησιμοποιείτε DSL Internet και να έχουν μια τηλεφωνική γραμμή της γης , θα πρέπει να έχετε ένα φίλτρο για την πρίζα τηλεφώνου και οποιαδήποτε άλλη εισερχόμενη τηλεφωνικές γραμμές . Αν ο ίδιος ο δρομολογητής είναι παλιά ή κατεστραμμένη , μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνη για ένα διακοπτόμενο σήμα .
Εικόνων Λύσεις
Η

Το πρώτο βήμα για την επίλυση των προβλημάτων του Διαδικτύου είναι να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε το δρομολογητή αποσυνδέοντας όλα τα καλώδια , αφήνοντάς το να καθίσει για λίγα λεπτά , και να συνδέσετε τα καλώδια πίσω μέσα εγχειρίδιο του δρομολογητή σας θα σας εξηγήσει τα βήματα συγκεκριμένα μοντέλα . Αν το σήμα είναι ακόμα ελαττωματικό , θα πρέπει να κατεβάσετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης router από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή . Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν την αντικατάσταση του προτύπου κεραία με ένα μονής κατεύθυνσης μοντέλο , χρησιμοποιώντας έναν επαναλήπτη σήματος και έλεγχο για να δούμε ότι η ασύρματη κάρτα του υπολογιστή σας είναι up-to - ημερομηνία .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα