ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να επαναφέρετε ένα Dell Laptop στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Αν παρατηρήσετε την απόδοση του φορητού υπολογιστή σας Dell δεν είναι αυτό που χρησιμοποιείται για να είναι , έχετε πιθανώς τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε πια , τα σφάλματα μητρώου και αρχεία από απεγκατάσταση προγραμμάτων που δεν καν γνωρίζουν . Με μερικά απλά βήματα , μπορείτε να επαναφέρετε υποτονική laptop Dell σας πίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μέγιστη απόδοση . Η Dell παρέχει μια γρήγορη επαναφορά δίσκο για τον εξορθολογισμό της διαδικασίας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Dell Επαναφορά δίσκου ( ες )
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

αντιγράφων ασφαλείας για τα αρχεία που θέλετε και ανάγκη . Ο υπολογιστής σας θα διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας . 2

Τοποθετήστε το δίσκο και επανεκκίνηση Restore. Αν έχετε περισσότερους από ένα δίσκους , αυτό θα είναι ο δίσκος του λειτουργικού συστήματος . Πηγαίνετε στο "Start ", " Turn Off Computer " και "Επανεκκίνηση " για να επανεκκινήσετε .
Εικόνων 3

Boot από το δίσκο και να συμφωνήσει με την άδεια χρήσης . Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο όταν σας ζητηθεί να εκκινήσετε από το δίσκο . Εάν δεν σας ζητηθεί , ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας και πατήστε το πλήκτρο F12 πριν από το λογότυπο των Windows εμφανίζεται. Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια λίστα επιλογών εκκίνησης . Επιλέξτε " CD - ROM" και πατήστε "Enter " για να εκκινήσετε από το δίσκο .
Η

4 Πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα για το τρέχον διαμέρισμα . Επιλέξτε " Διαμόρφωση του διαμερίσματος με το σύστημα αρχείων NTFS " και περιμένετε για το σύστημα σε μορφή .
5

Ακολουθήστε Οδηγό εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος ζητά να επιλέξετε την ώρα και την ημερομηνία , το όνομα του υπολογιστή και τις ρυθμίσεις δικτύου . Θα πρέπει επίσης να σας ζητηθεί να δηλώσετε τον υπολογιστή σας . Αυτό δεν είναι απαραίτητο.
Η 6

Αν έχετε περισσότερους από ένα δίσκους , τοποθετήστε τις εφαρμογές ή προγράμματα οδήγησης δίσκου . Με ορισμένα συστήματα , αυτά είναι για την ίδια disk.Choose ποιες εφαρμογές και οδηγούς για την εγκατάσταση , ή να εγκαταστήσετε τα πάντα . Περιμένετε για τις επιλεγμένες εφαρμογές και οδηγούς για την εγκατάσταση . Εάν σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση , μην το κάνετε μέχρι όλες οι εγκαταστάσεις είναι πλήρης .
Η 7

Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας . Μπορείτε να τοποθετήσετε τα αρχεία πίσω στον υπολογιστή σας, σε αυτό το σημείο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα