ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Print Screen κλειδί για την Αντιγραφή

Η αντιγραφή των πληροφοριών που περιέχονται σε μια οθόνη υπολογιστή ή σε ένα συγκεκριμένο παράθυρο είναι ένα χρήσιμο έργο πληροφορικής . Μόλις το πληροφοριακό περιεχόμενο σε μια οθόνη αντιγράφεται , μπορεί να αποθηκευτεί ως αρχείο εικόνας για την αποθήκευση ως προσωπικό ρεκόρ , να αποσταλεί σε άλλους για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα του υπολογιστή ή τυπωμένα σε χαρτί . Λειτουργικά συστήματα, όπως Windows 7 , Windows Vista και Windows XP περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο πλήκτρο συντόμευσης οθόνη αντιγραφής ονομάζεται το πλήκτρο " οθόνη εκτύπωσης " . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε πρόγραμμα επεξεργασίας
λέξη
εκτυπωτή

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Χειριστείτε την οθόνη του υπολογιστή σας ή το παράθυρο που θέλετε να αντιγράψετε να περιέχει την επιθυμητή πληροφορία . Για παράδειγμα , εάν θέλετε να αντιγράψετε ένα μήνυμα λάθους του συστήματος , βεβαιωθείτε ότι το μήνυμα λάθους είναι ορατό στην οθόνη . 2

Πατήστε το πλήκτρο " Print Screen " . Το ακριβές όνομα του κλειδιού ποικίλλει από τον έναν υπολογιστή στον άλλο? Συντομογραφίες , όπως « Εκτύπωση Scrn " και " Prt Sc " χρησιμοποιούνται συνήθως στα πλήκτρα . Όλες οι πληροφορίες που εμφανίζονται στην οθόνη , θα πρέπει να αντιγραφεί στο πρόχειρο σύστημα ως εικόνα . Αν το μόνο που θέλετε να αντιγράψετε τα περιεχόμενα ενός συγκεκριμένου παραθύρου , κάντε κλικ στο παράθυρο , κρατήστε πατημένο το πλήκτρο " ALT " και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο " Print Screen " .
Εικόνων 3

Ανοίξτε το πρόγραμμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να αντιγράψετε την εικόνα . Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου ή ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας . Κάντε δεξί κλικ στο σώμα του editor και επιλέξτε " Επικόλληση". Η εικόνα θα εμφανιστεί στην εκδότρια .
Η

4 Κάντε κλικ στο "drop-down μενού File" και επιλέξτε "Αποθήκευση". Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το αρχείο και κάντε κλικ στο κουμπί " Αποθήκευση" για να αποθηκεύσετε το αρχείο που περιέχει την εικόνα της οθόνης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα