ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Η χρήση της μαγνητικής ταινίας σε Υπολογιστές

δισκέτες χρησιμοποιούν μαγνήτες για την αποθήκευση δεδομένων , όπως κάνουν οι περισσότεροι σκληροί δίσκοι . Η αρχαιότερη μορφή αποθήκευσης δίσκου που ενέχονται μαγνητική ταινία σε κυλίνδρους . Αυτές οι μονάδες δίσκου νωρίς δεδομένα που ανακτώνται πιο αργά από ό, τι σύγχρονη δίσκους . Μαγνητική μονάδες μαγνητοταινίας εξακολουθούν να βλέπουν χρησιμοποιούν ακόμη και στις πιο σύγχρονες Πληροφορικής τμήματα . Το σχετικά χαμηλό κόστος των μαγνητικών συστημάτων ταινία σημαίνει ότι τμήματα IT να εξοικονομήσετε χρήματα χρησιμοποιώντας μαγνητικές μονάδες μαγνητοταινίας υπολογιστή . Λειτουργία
Η

κατάστημα συστήματα Μαγνητική ταινία μεγάλου όγκου δεδομένων φτηνά. Ταινία συστήματα έρχονται σε μπομπίνα σε μπομπίνα μορφές παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούν προβολής ταινιών και σε μορφές που μοιάζουν με κασέτες ήχου . Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων είναι η κύρια χρήση για συστήματα μαγνητικής ταινίας .
Εικόνων Access Times
Η

μονάδες ταινίας γράψω δεδομένα σε μια μαγνητική ταινία υπολογιστή σε διαδοχική σειρά . Όταν κάποιος χρειάζεται να πάρει δεδομένα από την μονάδα, το σύστημα πρέπει να αναζητήσει τα ακριβή στοιχεία που το άτομο αναζητά . Σε αντίθεση με ένα σκληρό δίσκο ή μια μονάδα δίσκου στην οποία πολλαπλές κεφαλές ανάγνωσης /εγγραφής αφήστε τη μονάδα να βρει τα απαιτούμενα στοιχεία γρήγορα , μια κίνηση ταινιών μπορεί να διαβάσει μόνο ένα τμήμα μιας ταινίας σε μια στιγμή .
Εικόνων
Κασέτες κρατήστε περισσότερα στοιχεία
Η

Reel να τυλίξει μονάδες καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο από ό, τι τα μοντέλα της κασέτας , αλλά συνήθως διαθέτουν λιγότερες πληροφορίες . Η συσκευασία για μαγνητική ταινία δείχνει πόσες πληροφορίες μια ταινία μπορεί να κρατήσει . Μαγνητική ταινία, όπως δισκέτες έχει μία πυκνότητα . Ταινία υψηλότερης πυκνότητας επιτρέπει μια κίνηση για να αποθηκεύουν περισσότερα δεδομένα σε μικρότερα τμήματα της ταινίας . Η βαθμολογία ΒΡΙ καθορίζει πόσα bits μια ενιαία ίντσα της ταινίας μπορεί να κρατήσει . BPI σημαίνει " bits ανά ίντσα . "
Εικόνων αντιγράφων ασφαλείας Συχνότητα
Η

Λόγω του ύψους του χρόνου που χρειάζεται για να διαβάσει και να γράψει από τις μονάδες μαγνητοταινίας , οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων τους μία φορά την ημέρα και ένα back up όλο το σύστημα μία φορά την εβδομάδα . Η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας διαρκεί αρκετές ώρες και σχεδόν πάντα εμφανίζεται μετά το πέρας των εργασιών .
Εικόνων Όταν Κάθε τύπος συνηθίζει
Η

Μεγάλα δίκτυα υπολογιστών χρησιμοποιούν τροχών με τροχούς συστήματα για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας τα στοιχεία. Νεότερα δίκτυα υπολογιστών χρησιμοποιούν δίσκους που μοιάζουν περισσότερο με κασέτες ήχου . Οι υπολογιστές δεν έχουν τρέξει τα προγράμματα από μονάδες ταινίας από το 1980 . Floppy και οι σκληροί δίσκοι ήταν πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την πρόσβαση σε προγράμματα . Η νεότερη τεχνολογία των flash drives επιτρέπει για ένα εξαιρετικά φορητή μορφή της αποθήκευσης δεδομένων . Μαγνητική ταινία του υπολογιστή μπορεί τελικά να πέσει σε δυσμένεια .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα