ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Δεξί -κλικ δεν λειτουργεί με το ποντίκι

Η ικανότητα να κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας είναι ένα ζωτικής σημασίας αναγκαιότητα σε οποιοδήποτε δεδομένο σύστημα . Συνήθως χρησιμοποιούνται οι επιλογές περιλαμβάνουν αντιγραφή , επικόλληση και επιλογή κειμένου . Αν το ποντίκι σας δεν δεξί κλικ , μπορεί να προκληθεί από ένα από τα πολλά κοινά στοιχεία . Γενική Βλάβη συστήματος
Η

Χρησιμοποιώντας συνεδρία του συστήματός σας για παρατεταμένες χρονικές περιόδους μπορεί να προκαλέσει περίεργη συμπεριφορά . Αυτό περιλαμβάνει την ανικανότητα να κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι σας , ή το περιεχόμενο πάστα χρησιμοποιώντας τις συντομεύσεις πληκτρολογίου . Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας για να πετάξει όλα τα προσωρινά στοιχεία που προκαλούν τέτοια αποτυχία του συστήματος .
Εικόνων Bugs συστήματος
Η

Σε περίπτωση που το λειτουργικό σας σύστημα έχει μολυνθεί με κακόβουλο λογισμικό ή αλλιώς κατεστραμμένα αρχεία , απροσδόκητη συμπεριφορά μπορεί να προκύψουν . Αυτό περιλαμβάνει την εξαφάνιση των κοινών εικονιδίων , τα χαρακτηριστικά του συστήματος , γενικές λειτουργίες του ποντικιού και περισσότερο . Εκτελέστε ένα ξεκαθάρισμα του συστήματος για να αντιμετωπίσετε την αιτία .

Η Κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Η

Ανάλογα με την ποσότητα της ενέργειας μπαταρίες του ποντικιού σας περιέχουν , τον έλεγχο του δρομέα μπορεί να είναι δυνατή ενώ το δεξί κλικ δεν μπορούν . Αυτό οδηγεί συνήθως σε μια άμεση , πλήρη διακοπή των απαντήσεων . Δοκιμές νεότερα μπαταρίες μπορούν να καθορίσουν ένα τέτοιο πρόβλημα .
Εικόνων Κατεστραμμένα ποντίκι
Η

την πάροδο του χρόνου , είναι πιθανό ότι το ποντίκι του υπολογιστή σας μπορεί φυσικά δυσλειτουργία . Αυτό μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες περιπτώσεις όπου δεξί κλικ λειτουργεί περιοδικά . Δοκιμάστε μια νεότερη ποντίκι στον υπολογιστή σας και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα