ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να εκκινήσετε ένα Computer From Disk

Όταν ο υπολογιστής σας είναι ενεργοποιημένος ή επανεκκίνηση , ξεκινά την εκκίνηση ειδικού λογισμικού που ονομάζεται BIOS ( Basic Input /Output System ) , που μυεί όλο το υλικό του υπολογιστή σας ( όπως η μνήμη , κάρτες γραφικών ή σκληρούς δίσκους και των περιφερειακών συσκευών ) . Στη συνέχεια, τα φορτία του υπολογιστή σας ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που έχει στο σκληρό δίσκο του. Εκκίνηση από CD , DVD ή δισκέτα απαιτείται για την εγκατάσταση ή αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος - ή κατά τη διάρκεια μιας αποτυχίες σκληρό δίσκο . Για να εκκινήσετε τον υπολογιστή από ένα δίσκο , θα πρέπει να αλλάξετε τη σειρά συσκευών εκκίνησης στο BIOS . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Bootable CD , DVD ή δισκέτα
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του υπολογιστή σας για να μάθετε ποιο πλήκτρο πρέπει να πατήσετε την πρόσβαση του BIOS . Οι περισσότεροι υπολογιστές χρησιμοποιούν " Del ", " F1 ", " F10 " ή " F2 ". 2

Ενεργοποίηση ή επανεκκίνηση του υπολογιστή σας .
Εικόνων 3

Όταν το λογότυπο του κατασκευαστή ή της μητρικής εμφανίζεται στην οθόνη , πατήστε το πλήκτρο που είχε ζητήσει στο Βήμα 1 ( για παράδειγμα , " Del " ) για πρόσβαση στο setup του BIOS .
Η 4

μεταβείτε στο μενού του BIOS " εκκίνησης" και , στη συνέχεια, με την πρώτη συσκευή εκκίνησης . Πατήστε "Enter " και επιλέξτε " CD - ROM " ή " δισκέτα " από τη λίστα . Πατήστε "Enter " και πάλι .
5

Τοποθετήστε την δισκέτα ( CD , DVD ή δισκέτα ) στην κατάλληλη μονάδα δίσκου .
Η

6 Πατήστε το πλήκτρο " F10 " για να αποθήκευση των αλλαγών και έξοδο από το BIOS . Ο υπολογιστής θα ξεκινήσει την εκκίνηση από το CD , DVD ή δισκέτα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα