ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Computer διαδικασίες προληπτικής συντήρησης

Όπως και κάθε κομμάτι της μηχανής , ένας υπολογιστής θα διαρκέσει περισσότερο με συντήρηση ρουτίνας . Με τον καιρό , οι υπολογιστές γίνονται γεμάτα με περιττά στοιχεία , ενώ περιπτώσεις μπορεί να γεμίσει με σκόνη . Σωστά διατήρηση του υπολογιστή σας μπορεί να συνεχίσει να τρέχει γρήγορα και να μειώσει την πιθανότητα της αποτυχίας του υλικού . Hard Drive Συντήρηση
Η

Ο σκληρός δίσκος είναι ένα από τις πιο σημαντικές συσκευές για τη διατήρηση σε έναν υπολογιστή , διότι περιέχει το λειτουργικό σύστημα και τη μακροπρόθεσμη χώρο αποθήκευσης δεδομένων . Όλα τα προγράμματά σας , μουσική, βίντεο , έγγραφα και άλλα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό δίσκο . Μια σημαντική διαδικασία συντήρησης είναι να τρέξει το πρόγραμμα ανασυγκρότησης δίσκου στο σκληρό δίσκο σας μία φορά το μήνα . Ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης δίσκων προσπαθεί να επαναπροσδιορίσουμε τα δεδομένα έτσι ώστε οι πληροφορίες που ασχολούνται με ένα συγκεκριμένο αρχείο ή πρόγραμμα ομαδοποιούνται , η οποία μπορεί να βελτιώσει τους χρόνους φόρτωσης . Ένα άλλο σημαντικό μέρος της διατήρησης ενός σκληρού δίσκου διαγράφει τα παλιά δεδομένα που δεν χρειάζεστε , και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων που θέλετε να αποθηκεύσετε σε μια μονάδα αποθήκευσης . Επιτρέποντας ένα σκληρό δίσκο για να γίνει γεμάτη από παλιά προγράμματα και τα αρχεία θα αυξήσει το ποσοστό που γίνεται κατακερματισμένη , και αφήνει λιγότερο χώρο για νέα δεδομένα .
Εικόνων Internet Security
Η

άλλη σημαντική πτυχή της συντήρησης του υπολογιστή είναι η πρόληψη και να απαλλαγούμε από ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα στο διαδίκτυο . Θα πρέπει να εκτελέσετε πάντα ένα πλήρως ενημερωμένο πρόγραμμα προστασίας από ιούς όταν χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο , και θα πρέπει να εκτελέσει πλήρη σάρωση του συστήματος με το πρόγραμμα προστασίας από ιούς σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα . Δεδομένου ότι οι ιοί μπορούν μερικές φορές να πάρει το παρελθόν τα προγράμματα προστασίας από ιούς , είναι μια καλή ιδέα για να τρέξει ένα τείχος προστασίας για να εμποδίσει πιθανές απειλές . Εκτός από αυτά τα προληπτικά μέτρα , επιπλέον anti spyware και malware προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σαρώσετε τον υπολογιστή ως ένα πρόσθετο στρώμα ασφάλειας . Spybot Search and Destroy και Lavasoft του Ad Adware είναι δύο δημοφιλή εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού .

Η υπόθεση Καθαρισμός
Η Ακόμα κι αν ο σκληρός σας δίσκος είναι Λαμπερή καθαρό και απαλλαγμένο από ιούς , φυσική περίπτωση που ο υπολογιστής σας μπορεί να είναι βρώμικο . Θήκες συνήθως περιέχουν πολλές οπαδούς που κινούν τον αέρα γύρω, το οποίο προκαλεί τη σκόνη να ρέει μέσω του υπολογιστή σας που μπορεί να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου . Για να κρατήσει τους οπαδούς περίπτωση και άλλες συσκευές από το να παρεμποδίζεται από τη συσσώρευση σκόνης , ανοίξτε την περίπτωσή σας και να απαλλαγούμε από τη σκόνη κάθε λίγους μήνες . Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να αφαιρέσετε την αριστερή πλευρά της υπόθεσης του υπολογιστή σας , και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα κονσερβοποιημένα αέρα να φυσήξει τη σκόνη από τον υπολογιστή σας . Επιτρέποντας να συγκεντρωθεί σκόνη μπορεί να προκαλέσει τον υπολογιστή σας να τρέξει θερμότερος , και η θερμότητα είναι ένας από τους κύριους λόγους για διακοπές λειτουργίας του υπολογιστή και την αποτυχία υλικού .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα