ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να αλλάξετε έναν υπολογιστή Font

Font είναι το κείμενο που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση τίτλων , τα εικονίδια και τα εξαρτήματα του υπολογιστή σας . Από προεπιλογή , τα Windows κείμενο έρχεται σε γνωστά , βασικά μεγέθη και χρώματα . Ωστόσο , μπορείτε να ρυθμίσετε τον τύπο της γραμματοσειράς , το χρώμα, το μέγεθος και τις ρυθμίσεις για πολλά διαφορετικά τμήματα του λειτουργικού σας συστήματος . Προσαρμογή λειτουργικό σύστημα Windows γραμματοσειρές του συστήματός σας δίνει το βλέμμα που αγαπάτε . Με μερικά απλά βήματα , δείτε πόσο εύκολο είναι να αλλάξετε τις γραμματοσειρές των Windows σε Tahoma , Courier New ή ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας . Οδηγίες
χρήστες των Windows XP
Η

1 Κάντε δεξί κλικ σε ένα κενό σημείο στην επιφάνεια εργασίας σας και κάντε κλικ στο "Ιδιότητες" για να ξεκινήσει η ιδιότητες οθόνη της κονσόλας . 2

Κάντε κλικ στο στην καρτέλα " Εμφάνιση " και κάντε κλικ στο κουμπί "Advanced " για να ξεκινήσει η "Advanced εμφάνιση " κονσόλα .
εικόνων 3

Επιλέξτε το στοιχείο Windows για την οποία θέλετε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά . Μπορείτε να επιλέξετε μια κατηγορία, όπως «Ενεργός γραμμή τίτλου " ή " Εικόνες " για να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά σε αυτούς τους τομείς .
Η

4 Επιλέξτε τον τύπο γραμματοσειράς για την κατηγορία που επιλέξατε στο πεδίο "τύπος γραμματοσειράς . " Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικούς τύπους γραμματοσειρών , όπως Tahoma ή Times New Roman . Επιλέξτε το μέγεθος της γραμματοσειράς και το χρώμα .
5

Κάντε κλικ στο " OK " για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και κάντε κλικ στο "OK " για να κλείσετε την οθόνη της κονσόλας ιδιότητες .
Εικόνων των Windows Vista
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί των Windows " Start" και κάντε κλικ στο "Control Panel ". Κάντε κλικ στο " Εμφάνιση και Εξατομίκευση " και κάντε κλικ στο "Προσαρμογή ".
Η

7 Κάντε κλικ στο κουμπί " των Windows Χρώματα και εμφάνιση " και κάντε κλικ στο κουμπί "Για προχωρημένους " . Επιλέξτε το στοιχείο των Windows για να αλλάξετε τη γραμματοσειρά στο " αντικείμενα " λίστα . Για παράδειγμα , επιλέξτε "Μενού" , αν θέλετε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά για το μενού των Windows .
8

Επιλέξτε τη γραμματοσειρά που θα χρησιμοποιείται στο " Font " λίστα και επιλέξτε το χρώμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε . Επιλέξτε το μέγεθος γραμματοσειράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε . Επαναλάβετε τα ίδια βήματα για να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά για ένα διαφορετικό τμήμα των Windows . Κάντε κλικ στο " OK " για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές όταν τελειώσετε με την παραμετροποίηση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα