ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να ανακτήσει τα χαμένα ή διαγραμμένα χώρισμα

χωρίσματα μπορεί να είναι ένας χρήσιμος τρόπος διαχωρισμού των δεδομένων ή την εγκατάσταση πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων . Αλλά όταν χωρίσματα έχουν καταστραφεί ή να διαγραφούν , τα δεδομένα που περιέχονται εξαφανίζεται μαζί τους . Ευτυχώς , τα δεδομένα από τα χαμένα ή διαγραμμένα διαμέρισμα μπορεί συνήθως να ανακτηθεί . Πολλά πακέτα λογισμικού ανάκτησης δεδομένων μπορεί να ανακτήσει τα αρχεία που ήταν αποθηκευμένα σε ξεχωριστά διαμερίσματα . Δράσουμε άμεσα για να ανακτήσει τα χαμένα αρχεία και φακέλους σας προτού αντικατασταθούν από νέα δεδομένα . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
επισκευή Partition ή λογισμικό αποκατάστασης

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Partition Recovery ( Windows)
Η

1 Κατεβάστε και εγκαταστήστε Recovery Partition ( βλέπε Πόρων ) . Αν είναι δυνατόν , να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα φυσικό δίσκο που δεν περιλαμβάνει το χώρο που είχαν διατεθεί προηγουμένως για διαγραφή partition σας . 2

Ανοίξτε το πρόγραμμα και επιλέξτε μια μονάδα δίσκου για σάρωση, κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Διαλέξτε μια δομή του συστήματος αρχείων από τη λίστα που παρουσιάζονται . Θα πρέπει να γνωρίζουν ποια είναι εγκατεστημένη έκδοση των Windows στη μονάδα δίσκου που έχετε επιλέξει για να πάρει τη σωστή δομή του αρχείου . Περιμένετε ενώ το πρόγραμμα αναλύει το σκληρό σας δίσκο . Η λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης θα περιγράψει τη δομή δίσκο του υπολογιστή σας .
Εικόνων 3

Αναφέρατε τους φακέλους και τα αρχεία πρέπει να ανακτηθούν κάνοντας κλικ στο όνομα του φακέλου ή το αρχείο , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί " Ανάκτηση " στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος . Είσοδος μια θέση όπου θα αποθηκεύονται τα αρχεία που ανακτώνται , επιλέξτε τον τύπο του συστήματος αρχείων από την οποία διαγράφηκαν τα αρχεία και να πάρει μια μέθοδο σώσει . Αν είναι δυνατόν , να αποθηκεύσετε τα αρχεία σε μια κατάτμηση εκτός από όπου είχαν αρχικά βρίσκεται.
Η 4

Κάντε κλικ στο " Αποθήκευση " για να επαναφέρετε τα περιεχόμενα διαγράφονται διαμέρισμα σας . Μόλις έχετε ολοκληρώσει την ανάκτηση του συνόλου των χαμένων αρχείων σας , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το χώρο που προορίζεται για διαγραφή partition σας .
Εικόνων Ανάκτηση δεδομένων ( Windows)
5

Κατεβάστε και εγκαταστήσετε Ανάκτηση δεδομένων ( βλ. Πόρων ) . Αν είναι δυνατόν , να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα φυσικό δίσκο που δεν περιλαμβάνει το χώρο που είχαν διατεθεί προηγουμένως για διαγραφή partition σας .
Η

6 Ανοίξτε το πρόγραμμα Ανάκτηση δεδομένων . Κάντε κλικ σε ένα δίσκο ή μια εικόνα για να την επιλέξετε και κάντε κλικ στο " Next".
Η 7

Κάντε κλικ σε ένα διαμέρισμα για να το επιλέξετε και κάντε κλικ στο " Next". Το πρόγραμμα θα αναλύσει την επιλεγμένη περιοχή .
8

Δείτε τα αποτελέσματα . Κάντε κλικ στα αρχεία ή φακέλους για να τα επιλέξετε για την ανάκαμψη . Αν δεν μπορείτε να δείτε τα αρχεία ή τους φακέλους που θέλετε να ανακτήσετε , κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" για να αναζητήσετε συγκεκριμένα αρχεία ή φακέλους .
Η 9

Κάντε κλικ στο " Αποθήκευση". Αν είναι δυνατόν , να αποθηκεύσετε τα αρχεία σε μια κατάτμηση εκτός από όπου είχαν αρχικά βρίσκεται.
Εικόνων AppleXsoft ( Mac )
Η 10

Κατεβάστε και εγκαταστήστε AppleXsoft ( βλέπε Πόρων ) . Αν είναι δυνατόν , να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα σε ένα διαμέρισμα ή σε ένα φυσικό δίσκο που δεν περιλαμβάνει το χώρο που είχαν διατεθεί προηγουμένως για διαγραφή partition σας .
Η 11

Ξεκινήστε το πρόγραμμα . Επιλέξτε έναν τόμο από τη λίστα που εμφανίζεται , επιλέξτε "Lost όγκους σάρωση . " Το πρόγραμμα θα αναλύσει τον επιλεγμένο όγκο .
Η 12

Εξετάστε τη λίστα των αρχείων που βρέθηκαν . Για τα αρχεία που είναι εικόνες , μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομα του αρχείου ή τη μικρογραφία για να δείτε την εικόνα.
Η 13

Επιλέξτε το αρχείο ή τα αρχεία που πρέπει να ανακτηθεί . Για να επιλέξετε πολλαπλά αρχεία , κάντε κλικ σε ένα αρχείο και σχεδιάστε ένα ορθογώνιο , ενώ κρατάτε πατημένο το κουμπί του ποντικιού , ή κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Command ενώ κάνετε κλικ σε πολλαπλά αρχεία .
Η

14 Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση " και επιλέξτε μια θέση όπου θα αποθηκευτούν τα ανακτημένα αρχεία σας . Αν είναι δυνατόν , να αποθηκεύσετε τα αρχεία σε έναν όγκο , εκτός από όπου είχαν αρχικά βρισκόταν .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα